Cupcake guide bagetid

Så er min Cupcake guide på Bagetid.dk. Bagetid.dk er en skøn webshop med masser af redskaber til bagningen, og alle de andre lækkerier vi allesammen laver.

Guiden er baseret på mine egne erfaringer med de små lækre kager, som jeg iøvrigt efterhånden har fået bagt en del af. Cupcakes er nemme at bage og ikke mindst nemme at dekorere.

Du kan sætte cupcakes og frosting sammen, som du synes de smager bedst. Bruge papirsforme og farver som passer til dit tema, og dekorere med pynt, som sætter prikken over i’et. Med den rette præsentation kan dine cupcakes blive festens midtpunkt. Det bedste ved det hele er, at her kan både børn og voksne være med.:)

Kig ind på min Cupcake guide på Bagetid.dk og bliv inspireret og find samtidig alle de redskaber, som du skal bruge til dine egne cupcakes. Tjek evt. mit cupcake galleri ud først og bliv inspireret. Det er nemmere, at handle når du ved hvad du vil lave. Jeg har bagt masser af cupcakes gennem de sidste 10 år og du kan se mange af dem i galleriet. Mine forskellige opskrifter på cupcakes finder du her. Så er der ikke flere undskyldninger, det er bare at komme igang og tag gerne børnene med i køkkenet, de vil elske det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *