Hindbær cupcakes med flødebolleskum

Skønne hindbærcupcakes med flødebolle topping

Jeg skrev for lidt tid siden om nogle skønne produkter jeg har fået fra den tyske webshop Meincupcake.de Nu har jeg fået brugt lidt af dem. De flotte tulipan papirsforme fra HoM har jeg tit haft kig på, nu blev de afprøvet. Sammen med en skøn lyserød glimmer hjertekrymmel, det kan næsten ikke blive mere tøset;).   Jeg kan vist ikke skjule, at jeg virkelig godt kan lide alt der er lidt tøset;).
Jeg har været lidt usikker på hvordan disse tulipanforme er at bage i, men de er simpel hen så fine, så jeg kastede mig ud i det.
De er ikke helt fedt afvisende som man tydeligt kan se, men det synes jeg faktisk ikke gør noget. Man skal bare sørge for at bage en lys kagedej i dem. En mørk kagedej vil gøre farven på formene utydelig.
Jeg kan se at webshoppen desværre kun har dem tilbage i lilla nu. Jeg tror dog at resultatet bliver lige så fint og lilla er helt bestemt også en af mine favoritfarver.

Hindbær cupcakes

Hindbær cupcakes

Jeg har valgt at bage en skøn lys hindbærcupcake med den fantastiske kridhvide flødebolle topping. Jeg elsker personligt kridhvid hopping, da hvilken som helst krymmel vil tage sig super godt ud ovenpå den. Jeg har her brugt pink hjertekrymmel med lidt glitter i, så fint. Derudover smager flødebolleskum jo heller ikke så tosset. Hindbær er syrligt og flødebolleskum er sødt, en fantastisk kombination, som jeg virkelig elsker.

Hindbær cupcakes 7

Indlægget her er sponsoreret. Det vil sige at webshoppen har kontaktet mig og spurgt om jeg ville skrive lidt om nogle af deres varer. Jeg fik selv lov til at vælge hvilke varer og har selvfølgelig valgt ud fra hvad jeg har lyst til at bruge når jeg bager. Det synes jeg personligt gør det nemmere for mig at skulle skrive om produkterne.
MeinCupcake er en tysk webshop med masser af skønt kageudstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *