Brownie med hindbær

Denne skønne kage er sat sammen af 2 af mine tidligere opskrifter. Brownies bliver jeg aldrig træt af, de er SÅ lækre og fyldt med masser af god chokolade. For at det ikke skulle blive alt for sødt, har jeg lavet en omgang af min skønne hindbær frosting. Det er den klassiske frosting med smør og flormelis, tilsat masser af skønne friske hindbær. Skal du lave lækre brownies med hindbær frosting?
Den er virkelig lækker, fordi de friske hindbær gør den syrlig.

For også at gøre kagerne lækre at se på, er frostingen sprøjtet på med en åben stjerne tyl, den bliver jeg aldrig træt af at bruge:). Læs mere om sprøjteposer og tyller i mit indlæg her.

Brownie opskriften er ganget med 2 1/2 for at passe til en form på ca. 37 cm x 22 cm. Hindbær frostingen passede fint med mængden fra opskriften i linket.

1 Comment on Lækre brownies med hindbær frosting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *