3 Comments on Fondantkager til inspiration

 1. Hej Anita
  Det lyder som et virkelig spændende projekt:).
  Jeg har selv lavet et par stykker efterhånden, men nej jeg har desværre ingen nedskreven guide.
  Det første jeg gør er at sikre mig billeder af huen, fra alle vinkler så alle detaljer er med. Du er jo nok så heldig så du kan stå med huen i hånden, når du skal lave kagen, og det er jo endnu bedre.
  Kig godt på huen i god tid og få købt de farver hjem som du skal bruge, så du ikke står og mangler dem.
  Så laver du en helt hvid rund kage, og ja så er det ellers bare at gå igang med detaljerne. Jeg ved godt at det måske er nemt nok for mig at sige, fordi jeg har bagt i mange år. Men jeg blev faktisk overrasket over hvor simpel en kage det er at lave, medmindre det er sådan en international linie med en masse forskellige flag rundt på huen;).
  Den der dims der sidder forrest midt på huen over skyggen, den laver du af en stor og lille udstukket cirkel, hvor du “krøller” kanten på den lille hele vejen rundt med en tandstik. Søg evt. på youtube under fondant frills.:).
  Resten af detaljerne er sådan noget som skyggen, remmen, små knapper med klasse navn og navn bagpå huen, men det er lidt nemmere at lave.
  Jeg håber at det kan hjælpe dig lidt på vej. Jeg har mine hue kager liggende under fondantkager til inspiration, hvis du kigger herude i højre side på bloggen.:)

 2. Hejsa.. Jeg skal prøve at lave min første kage.. Min datter bliver student hertil sommer, så håber at jeg kan nå at øve mig inden. Har du en fremgangsmåde til at lave en studenterhue kage..

  Mvh Anita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *