Chokolade cupcakes med chokolade frosting

Skønne chokolade cupcakes som kage til mødregruppen

Jeg har bagt de lækreste cupcakes til besøg fra mødregruppen i dag. Jeg elsker alt med chokolade og jeg har endnu ikke oplevet, at ingen kunne lide disse cupcakes. Se lige den mørke chokolade frosting. Den er bare super skøn. Der skal bare kage til mødregruppen når de kommer på besøg.

Bare de sædvanlige chokolade cupcakes

Der har ikke været tid til at bage en hel kage, så det blev bare til de sædvanlige chokocupcakes med den skønneste chokolade frosting. Men jeg synes nu også, at de er lækre nok;). Jeg havde lidt fondant blomster tilbage fra weekendens kage, som lige passede på toppen. Det er så skønt med pynt af fondant, at man bare kan gemme den, hvis man har noget i overskud. Så længe det er fuldstændig tørt, er det bare at smide det ned i en bøtte og gemme til næste kage projekt. Det betyder jo også at du nemt kan lave pynt af fondant forud. Bare sørg for at det er godt tørt inden du pakker det væk, for ellers ligger det bare i bøtten og “smelter”.

Bagning er min hobby

Det virker helt naturligt for mig, at der skal bages kage til mødregruppen når de kommer. Både fordi vi skal hygge os lidt, men selvfølgelig også fordi det efterhånden er blevet en ret stor passion det med at bage. Jeg hygger mig virkelig med det og slapper af i processen. Jeg elsker at lege med forskellige smage når jeg bager. Det skal ikke bare se godt ud, men også smage helt fantastisk. Der skal gerne være smagsoplevelse i det man spiser, og kan jeg sætte flere smage op mod hinanden er det endnu mere fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *