Hjemmelavet skumfiduser
Lækre hjemmelavet skumfiduser

Disse lækre hjemmelavet skumfiduser er de bedste skumfiduser jeg nogensinde har smagt. Faktisk så tror jeg ikke at jeg kommer til at købe skumfiduser i supermarkedet igen, for det er ret simpelt at lave dem selv. Jeg har lavet opskriften på vanilje skumfiduser, men du kan sagtens tilføje lige den smag du har lyst til.

6 Comments on Lækre hjemmelavet skumfiduser

  1. Har lige prøvet opskriften på skumfiduserne, de blev ikke mindre end FANTASTISKE,
    VH Irene

  2. Altså jeg ved at det går lige over i gram. Så hvis du kunne veje 3 spsk pulver og skrive det istedet, så kan man bruge de samme gram i blade 😉

  3. Hej Mary:)
    Det kan jeg desværre ikke svare dig på. Prøv at Google det på engelsk. Jeg undersøger selv sagen og får skrevet det ind i opskriften:)

  4. Hvornår i processen skal man tilsætte farve, hvis man ønsker det?
    Mvh Nadia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *