Blomster lavet af marengs

Jeg bliver inspireret og får ideer af helt almindelige ting i min hverdag. Når jeg får en ide, skal den helst afprøves hurtigst muligt;). Jeg prøvede disse marengs blomster af for 1 uges tid siden, men jeg var ikke helt tilfreds med resultatet.

Nu har jeg så leget lidt med ideen og fik disse fine marengs blomster – blomster kys ud af det:). Ideen kan bruges til fx. barnedåben eller konfirmationen i en passende farve, som lidt lækkert til kaffen.

Opskriften og fremgangsmåden finder du her. Jeg har lavet portionen 1 1/2 gang og fik ca. 25 blomster ud af det. Der er stor forskel på marengs opskrifter. Min opskrift er meget fast og det giver det flotteste resultat, da blomsterne så ikke flyder helt ud under bagningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *