Marengs i 2 farver

Så har jeg lavet lidt kys igen. Jeg kan slet ikke få nok af disse fantastiske små søde “kager”. De er bare så nemme og så fine.

Men jeg ville prøve noget nyt i samme forbindelse. Jeg har før pyntet cupcakes med 2 farvet frosting og teknikken er den samme. Men jeg har også tilsat smag her. Den brune er kakao pulver og den lyserøde farve har fået lidt hindbær essens.
Du finder opskriften på marengs kys kager her. Når din marengs er ved at være færdig pisket, tager du halvdelen fra i en anden skål. Her tilsætter du lidt kakao pulver og vender i din marengs. Det er ikke særlig meget du skal bruge, men smag dig frem. I den anden skål tilsætter du lidt essens og farve og pisker din marengs lidt mere.
Jeg oplevede at min kakao marengs begyndte at blive lidt flydende. Det kan også skimtes på billedet, at den del af kyssene ikke står helt så skarpt som den lyserøde. Så der skal arbejdes hurtigt nu.
Put din marengs på 2 forskellige sprøjteposer. Klik på “teknikken” længere oppe i indlægget her, for at se hvordan du nu gør.
Kys kagerne bages i halvanden time ved 80 grader og køler derefter af i ovnen til de er helt kolde.

6 Comments on Kys kager i 2 farver og smag

  1. Hejsa
    Det er lidt forskelligt hvilken tyl jeg bruger, men lige i øjeblikket er 1B fra Wilton min favorit. Og ellers er det 1M og 2D jeg bruger også:)

  2. Hej 🙂

    Jeg skal bage nogle cupcakes hvor jeg havde tænkt at topping skulle være flødebolleskum, jeg vil derfor gerne vide hvilken tyl du bruger til dette?
    og samtidig skal jeg lave disse kys-kager og ønsker også at vide hvilken tyl der benyttes til dette?
    ser meget frem til dit svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *