Hjerte cakepops

Så har jeg fået ført endnu en ide ud fra mit køkken;). Disse lækre Cake pops er brownies på en pind, lavet ved hjælp af en is form fra Silikomart.

Jeg har fået inspirationen fra Passion4baking.com

Disse fantastiske silikone forme er egentlig beregnet til at lave is i, men de kan tåle op til 230 grader, så det er også muligt at bage i dem. Det kræver en del fedtstof, så kagerne ikke hænger fast, men det skulle være muligt med de fantastiske sprays, man kan købe idag.

Jeg har som skrevet længere oppe valgt at bruge brownie opskriften fra Martha Stewart. En super nem og lige til at gå til opskrift, som selv børn kan være med til. Fyld formen til et par mm fra kanten og bag dem i ca. 20-25 min. Ovne er forskellige, så tjek med en tandstik og hold godt øje.
Jeg lader dem afkøle helt i formen, da kagen er noget porøs når den er varm, og derfor hænger nemmere fast i formen. Det skal vi jo gerne undgå. Når kagen er helt afkølet og ude af formen, laver jeg forsigtigt et hul i kagen med ispinden. Jeg smelter herefter lidt chokolade, som jeg dypper ispinden i. Det får pinden til at sidde fast i kagen.

Når det først har fået lov at tørre, får kagen et lag lækker smeltet chokolade, helst tempereret, så resultatet bliver super fint og giver det rigtige knæk.
Hold kagen ind over skålen med chokolade i og brug en ske til at hælde det ud over. Drys med lidt krymmel, frysetørret bær eller hvad du lige kan finde på inden chokoladen tørrer helt. Jeg har brugt nogle flamingo stykker til at stikke de overtrukne kager ned i for at tørre. Men du kan sagtens have dem liggende på fx et stykke bagepapir på køkkenbordet. Bare sørg for, at de har dryppet godt af, inden du lægger dem fra dig.

Så har du lækre og sjove brownies på en pind. Disse kager synes især børn er fantastiske. De er nemme at spise og fedter (måsked) ikke nær så meget pga. pinden. Og så er de anderledes end den normale bradepande kage.

Formene fandt jeg via ebay til en okay pris. Dog måtte jeg af med over 200 kr i forsendelse. Men jeg måtte simpelt hen eje dem;). Kig evt. rundt på nettet om de kan findes andre steder. Skulle en dansk webshop havde dem vil jeg meget gerne linke til dem, så skriv til mig på annetteskager@hotmail.com. Jeg har efterfølgende set dem i panduro, så tag et kig der:)
De kommer i en pakke med for eks. 4 forme til hjerter samt 50 ispinde. Jeg skal helt sikkert også prøve at lave is i dem en dag:)

Lækre Cake pops

2 Comments on Lækre Cake pops

  1. Er det ikke bare en skøn ide:). Og du kan jo bruge lige den silikone form du har lyst til. Selvfølgelig i en ikke så stor størrelse;). Panduro har nogle med stjerner og blomster for eks. de ville også være fantastiske:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *