Blomster lavet af marengs

Her får du en how to – marengs blomster. Jeg bliver inspireret og får ideer af helt almindelige ting i min hverdag. Når jeg får en ide skal den helst afprøves hurtigst muligt;). Jeg prøvede disse marengs blomster af for 1 uges tid siden, men jeg var ikke helt tilfreds med resultatet.

Nu har jeg så leget lidt med ideen og fik disse fine marengs blomster ud af det:). Ideen kunne bruges til for eks. barnedåben eller konfirmationen i en passende farve, som lidt lækkert til kaffen.

Lyserød og gul marengsMin egen opskrift på marengs finder du her. Når først du er klar med den, tager du en smule fra og farver det gult. Resten farver du lyserødt, eller hvilken farve du nu har lyst til. Put det på et par engangs sprøjteposer (klik) med en stor rund tyl i. Den gule, som skal være midten af blomsten, kan godt laves uden tyl. Men den lyserøde, som skal bruges til blomster bladene, bliver altså pænest hvis der er en rund tyl.

Start med midten af blomstenStart med at lave en dut i midten. Størrelsen er en 2 – 2,5 cm.

Marengs blomster 3

Så sætter du de lyserøde dutter rundt om den gule. Jeg valgte at lave dem i samme størrelse, men du kunne godt lave dem lidt større end den gule. Prøv dig frem.

Marengs blomster 4Fortsæt derud af, uden alt for meget luft imellem.Marengs blomster 5

Marengs blomster 6

Marengs blomster 7Så nåede jeg hele vejen rundt, er de ikke fine ?
Jeg har lavet en lille video how to I kan finde her.

Nu skal de bare bages, jeg giver dem en 80 grader i 1 time til halvanden i almindelig ovn, altså ingen varmluft.

Marengs blomster 8Opbevar dem i en lufttæt bøtte i 1-2 uger.

2 comments on “How to – Marengs blomster”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.