Hjemmelavede flødeboller på vaffelbund
Lækre hjemmelavede flødeboller igen den anden dag

Jeg tænkte at min flødebolleopskrift her på Annettes Kager trængte til at blive piftet lidt op. Så jeg har opdateret en masse og omformuleret, for at gøre den endnu nemmere at gå til.
I kan også finde lidt links til nogle af mine favorit redskaber, som jeg ikke kan undvære når jeg laver mine hjemmelavede flødeboller.
At lave lækre hjemmelavede flødeboller kan være en udfordring den første gang. Enten går det bare super godt, eller også driller det lidt, eller måske meget. Men når først du har prøvet det nogle gange, er det ret sjovt.
De smager virkelig godt og så er der bare en enorm tilfredstillelse ved at spise noget, som man selv har lavet. Især når man kan sammenligne det med de flødeboller, som man køber. Jeg er personligt vild med den bløde lækre skum, som mine flødeboller altid får. Det kan altså bare noget, når man sætter tænderne i sådan en. Men prøv selv og lad mig vide hvad du synes. Du finder også en udførlig guide til hvordan du laver flødebollerne og anbefalinger til hvilke redskaber der kan være gode at have.
Kig ind på opskriften og bliv selv inspireret til at lave dine egne flødeboller.

1 Comment on Lækre hjemmelavede flødeboller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *