Hjemmelavede flødeboller på vaffelbund
Jeg lavede lækre hjemmelavede flødeboller den anden dag, og syntes at opskriften her på bloggen trængte til et pift.

Så jeg har opdateret en masse og omformuleret, for at gøre den nemmere at gå til.
I kan også finde lidt links til nogle af mine favorit redskaber, som jeg ikke kan undvære når jeg laver flødeboller.
At lave flødeboller kan være en udfordring den første gang. Enten går det bare super godt, eller også driller det lidt. Men når først du har prøvet det nogle gange er det ret sjovt. De smager godt og så er der en enorm tilfredstillelse, ved at spise noget man selv har lavet. Især når man kan sammenligne det med dem man køber.
Kig ind på opskriften og bliv inspireret.

1 Comment

1 Comment on Lækre hjemmelavede flødeboller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.