Kage med fondant sløjfe

Jeg har fået lavet en rigtig fin fondantkage

Jubiiii, så er der rent faktisk kommet en kage på min kage blog. Det er godt nok også lang tid siden, at jeg har fået bagt.

Kage til familiebesøg

Denne kage er til et familie besøg, hvilket jo altid er en super anledning for mig til at bage. Kagen består af den amerikanske banankage. Samme opskrift som mine cupcakes, men i en 24 cm springform og ca 1 time og 10 min ved 175 grader (ikke varmluft). Kagen er delt i 3 bunde og smurt op med den svejtsiske chokolade marengs smørcreme, det er bare guf.
Den drillede dog en del, og smeltede for mig, da fondanten skulle udover. Så jeg kommer ikke til at bruge chokolade smørcreme til at smøre en kage op igen, det bliver bare den almindelige næste gang.
Der var ingen krav til pynten, så jeg prøvede lidt af hvert af. Blandt andet min kagerulle med mønster, en fondant sløjfe som jeg har set lavet på you tube, og nogle fondant blomster bare for sjov.

Jeg synes, at det er sjovt, at prøve forskellige teknikker af når jeg leger med fondant. Man får virkelig mulighed for at være kreativ og teste de ideer man har fået ved fx at kigge en masse på Youtube.
Kage betrukket med fondant

Håber den smager godt:)
Ha en skøn søndag derude…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *