Mousse med solbærSå er der en ny opskrift på solbær mousse her på Annetteskager

Den er frisk og virkelig syrlig. Du kan bruge min solbær mousse – som dessert eller kagefyld.

Jeg har i nogle år brugt 2 slags bærmousse. En med flødeskum og en med lidt hvid chokolade og flødeskum. Nu har jeg fået bikset en ny opskrift sammen, der består af en lækker luftigt æggesnaps, som vendes med de bær du vælger at bruge. For derefter at blive vendt i flødeskum. Den smager virkelig skønt og er nem at lave.
Det bedste er, at den ikke skal stå og blive kold, inden du kan fylde den i din kage eller portions glas. Du laver den og bruger den. Derefter skal den naturligvis stå og sætte sig. Men den har som regel sat sig på et par timer, afhængig af hvor meget væske du har tilsat.
Billedet herover er med solbær, men dem skifter du bare ud med fx hindbær. Meget simpelt. Dog vil jeg anbefale, at give det en chance med solbær, det smager virkelig dejlig friskt. Solbærmoussen er i hvert fald blevet min nye favorit mousse når jeg laver kager.
Brug denne solbær mousse – som dessert eller kagefyld. Det er helt op til dig.

2 Comments on Solbær mousse – som dessert eller fyld

  1. Hej Anita
    Jeg har ikke haft andre opskrifter på solbærmousse og slet ikke med hvid chokolade, da jeg selv synes at det bliver for sødt. Jeg har en hindbærmousse med hvid chokolade, der kan du vel i realiteten bare udskifte hindbær med solbær?? Men det er ikke min egen opskrift, den er pænt udlånt fra CopenhagenCakes.
    Jeg håber at du finder eller allerede har fundet noget 🙂

  2. Hej.. har du den gamle opskrift på din solbær mousse? Mener helt bestemt at det er den hvor man koger fløde og hvid chokolade op, køler det helt af og blander med stavblendede kogt, afkølet solbær….? Den gamle opskrift er min datters yndlings og hun har fødselsdag om en lille måneds tid.. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *