DrømmekageJeg har faktisk fået bagt en lækker drømmekage her i weekenden. Efter at jeg har bevæget mig ud i denne spændende kage og lækkeri verden, er det ikke mange skærekager/bradepandekager jeg får bagt. Det er som om, at det er en tand for kedeligt for mig. Men her får I en lækker ny opskrift på drømmekage.
Men når det er sagt, så smager det jo altså fantastisk, og ikke spor kedeligt. Derfor har jeg startet en ny kategori op her på siden, der skal fyldes op med lækre opskrifter på skærekager. Der vil komme de klassiske, som for eks. drømmekage, den der du ved nok chokolade kage, bedstefars skæg osv. Men også nogle af de mere ukendte.

Kage med mousse

Har du en opskrift som du synes er super god, og fortjener en plads på min blog. Så skriv endelig til mig på Annetteskager@hotmail.com. Og skriv gerne hvis der er en historie bag. Som for eks. at opskriften stammer fra din tip tip tip oldemor;). Det kunne være ret hyggeligt.

Opskriften her stammer fra min enorme opskrift samling på alle mulige kager, og jeg har fået den fra min svigerinde for nogle år tilbage.

Men nok ord fra mig. Prøv opskriften af og se hvad du synes.

Nyhedsbrev banner - Tilmeld dig her
0 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.