Drømmekage

Skøn hjemmebagt drømmekage

Jeg har faktisk fået bagt en lækker drømmekage her i weekenden. Efter at jeg har bevæget mig ud i denne spændende kage og lækkeri verden, er det ikke mange skærekager/bradepandekager jeg får bagt. Det er som om, at det er en tand for kedeligt for mig. Men her får I en lækker ny opskrift på drømmekage.
Men når det er sagt, så smager det jo altså fantastisk, og ikke spor kedeligt. Derfor har jeg startet en ny kategori op her på siden, der skal fyldes op med lækre opskrifter på skærekager. Der vil komme de klassiske, som for eks. drømmekage, den der du ved nok chokolade kage, bedstefars skæg osv. Men også nogle af de mere ukendte.

Opskriften her stammer fra min enorme opskrift samling på alle mulige kager, og jeg har fået den fra min svigerinde for nogle år tilbage. Det er en kage, som min svigerinde altid bager når vi er samlet. Jeg har efterhånden også hørt fra mange andre som har stor succes med min opskrift på drømmekage. Så jeg kan virkelig anbefale den. Når man søger efter en specifik opskrift på en kage, er der tit rigtig mange at vælge imellem. Så det kan være svært, at vælge hvilken af opskrifterne man skal prøve af. Dette trin kan jeg spare dig for her, for denne drømmekage går du ikke galt i byen med.

Men nok ord fra mig. Prøv opskriften af og se hvad du synes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *