Chokoladekage med hindbærmousse

Skøn kage til kaffen og som dessert

Jeg serverede denne lækkerbisken for min svigermor i går som dessert. En lækker browniekage til dessert. Jeg har set masser af denne type kager, hvor der er støbt en mousse ovenpå en kagebund. Både almindelig mousse men også cheesecakes. I går blev simpelthen dagen hvor jeg selv skulle kaste mig ud i at prøve det. Det gik faktisk ret godt, hvis jeg selv skal sige det;). Moussen blev stående og kagen smagte virkelig godt.

Kagen her består af en brownie bund og en gang hindbærmousse ovenpå. Herefter har jeg sprøjtet lidt flødeskum på toppen og strøet med hakket mørk chokolade. Min mand og jeg blev enige om, at den faktisk ligner en af de islagkager man kan købe i supermarkedet.

Jeg var lidt nervøs for om kagen var for lav, for nogle af de kager, som jeg har set har været ret fine høje. Men da vi sad og spiste den, blev vi enige om, at det faktisk var lige tilpas med mængden af kage og mousse. Havde der været meget mere mousse, var det blevet for vammelt. Selvfølgelig er udseendet for kagen vigtigt, men mængden af de forskellige elementer skal også passe sammen. Det skal være en god oplevelse at sætte tænderne i sådan en kage.

Jeg har lavet en lille vejledning med opskrifter og billeder her, hvis nogen skulle have lyst til at kaste sig ud i det. Moussen kan jo være med lige de bær du synes bedst om. Denne kage er virkelig populær her på Annettes Kager, faktisk én af de mest besøgte opskrifter. Så du kan roligt kaste dig ud i at lave den selv.

1 Comment on En lækker browniekage til dessert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *