Endnu en prinsesse kage

Denne kage lavede jeg også til min kollega og hendes datter som blev 4 år. Piger på den alder elsker prinsesser (de fleste tror jeg), så det blev endnu en prinsesse kage.

De eneste krav der blev stillet var farverne gul og lyserød. Kronen har jeg selv lavet, og der kommer en how to som viser hvordan. Det er super simpelt. Skoen har jeg lavet med en sko udstikker. Den var en smule avanceret, men via shoppen var der et link som viste præcis hvordan den skulle sættes sammen. Brochen har jeg selv sat på og den er lavet fra en KD mould med fine brocher. Det hele er malet med sølv maling over flere gange. Brochen er derudover dustet med lidt sølv glimmer (ikke spiseligt). Blomsten har jeg lavet en how to på tidligere.

Kagen er 25cmx25cm og næsten 10 cm høj. Den består af mudcake i bunden og 2 lyse bunde. Fyldet er hindbær mousse og chokolade creme af mørk chokolade. Jeg kan godt lide høje kager, derfor laver jeg altid både mine bunde og mudcake bunden tykke.

Endnu en prinsesse kage

Endnu en prinsesse kage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *