Housewarmingkage

Denne house warming kage lavede jeg til en kollega som netop er flyttet med sin familie ind i et helt nyt hus. Jeg har før brugt ideen med mursten på hele kagen, og syntes at resulatet dengang var ret fint. Derfor blev det med mursten igen bare i de farver som Deres hus er bygget i. Grå er normalt en ret trist farve, men jeg synes at de pink blomster gav kagen et ret fedt løft;).
Jeg har brugt mudcake som bund, (jeg bager en hel kage, deler den og smider resten i fryseren til en anden god gang) 2 lyse lagkagebunde med hindbær mousse og chokolade creme imellem.

2 Comments on House warming kage

  1. Hej Michala
    Kagen herover er lavet i en firkantet form 25×25 cm, og er til ca. 25 personer. Jeg har dog lavet den lidt højere så der kunne sagtens være til 30. Jeg får lige lagt links ind til diverse opskrifter jeg har brugt, forhåbentlig senere idag men ellers imorgen:)

  2. Hej Anette. Hvis jeg skal lave en kage i denne str. Hvordan kan jeg så se hvor meget af ingredienserne jeg skal bruge?

    Hilsen Michala

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *