Dåbs og fødselsdags kage i en

Denne dåbs og fødselsdags kage i en kage, lavede jeg til vores 2 døtre, da vi holdte barnedåb og 3 års fødselsdag samtidig. Det var lidt af et projekt, men jeg hyggede mig rigtig meget med det.

Jeg har lavet denne slotkage som en dåbs og fødselsdags kage i en. Kort kan jeg lige fortælle, at det er 2 almindelige lagkager med 4 roulader omkring dem. Tårnene er isvafler der vender på hovedet og er pyntet med fondant flæser. Jeg har taget en masse billeder af kagen undervejs og har lavet en how to på den. Den er nemlig ikke helt så avanceret, som den faktisk ser ud til:). Men selvfølgelig tager den tid og kræver en masse tålmodighed. Jeg har lagt rigtig mange timer i den, men jeg nød hvert et minut. Det er min smukkeste kage nogensinde, og jeg er virkelig stolt af den.

5 Comments on Dåbs og fødselsdags kage i en

 1. Hej Anette (:
  Det grønne som skal forestille græs hvad har du lavet det med ? og så væggen, vindueren og dørene hvordan har du fået fondanten mønstret sådan og med hvad ? (:
  MVH Mette

 2. Hej Mette
  Græsset er bare Royal icing, flormelis og æggehvide og grøn farve.<

 3. Tak Charlotte:)
  Jeg laver desværre ikke kager på bestilling:(. Det er en hobby jeg glæder familie og venner med:)

 4. Ihhh hvor er den fantastisk. Min datter bliver 2 år d 20 juli… kan du lave en sådan til mig (selvfølgelig mod betaling 🙂 ).
  Mange hilsner
  Charlotte
  2546 1446

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *