Chokolade cupcakes med ananas frosting

Tid til chokolade cupcakes med ananas frosting

Jeg tænkte, at det var på tide at prøve noget nyt af her til bloggen. Men lige disse chokolade cupcakes er der ikke så meget nyt over, men de smager jo altså bare så godt, så den opskrift bliver ikke udskiftet.

Ananas frosting

Jeg prøvede at blande lidt ananas saft i frostingen denne gang, istedet for mælk. Så det blev til Chokolade cupcakes med ananas frosting. Jeg kunne godt ane smagen af ananas, men den var ikke særlig stærk. Den forsvandt helt i en mundfuld med både kage og frosting. Jeg brugte saften fra en dåse med ananas, men tænker at jeg næste gang vil blende lidt ananas og putte det i. Man kunne også hakke ananasen. Det vil nok gøre frostingen lidt mere “rustik” men hvis den smager af mere, synes jeg ikke at det gør noget. (Bemærk at der under frosting opskriften også står eksempler uden kakaopulver). Jeg har lavet den klassiske swirl, som jeg aldrig bliver træt af;). Man kunne også prøve med en ananas saft næste gang, det tror jeg faktisk vil give frostingen mere ananas smag.

Pigerne på jobbet og pædagogerne i Lauras vuggestue fik lov til at nyde disse kager.

4 Comments on Chokolade cupcakes med ananas frosting

 1. Hej Nanna
  Super skønt at høre at det er et generelt problem, for jeg troede faktisk at det var min computer der var noget galt med. Håber snart det bliver ordnet. Og tak for tippet med linket, har vist fået byttet lidt rundt på dem;)

 2. Sikke lækre dine cupcakes lyder (ps når man klikker på frosting ryger man ind på how to do kirsebræblomster).
  Jeg har samme problem med kun at kunne stå som anonym. Irriterende. Læste også om andre der har samme problem:-(
  Hilsen Nanna (PynteKagen)

 3. Tak skal du ha Katrine:). Jeg har endnu ikke prøvet med blendet frugt, jeg har holdt mig til saften. Men jeg tænker at smagen nok er lidt kraftigere hvis man bruger selve frugten.:)
  Med hensyn til de brune forme, så er jeg jo meget glad for at du spørger:). Det er nemlig nogen som jeg inden længe (forhåbentlig hurtigt) sælger i min webshop. De er super skønne at bruge:)

 4. Mmm de ser lækre ud.. jeg blender ofte frugt, og bruger dem i min frosting.. fx brombær, hindbær og blåbær – så jeg synes ideen med blendet ananas lyder rigtig godt og frisk 🙂
  Hvor har du købt dine fine brune? cupcakes forme henne?
  mvh katrine/frk cupcake

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *