Cupcakes med stil - Annetteskager

Annettes Kager er på facebook

Kig ind og “like” min side “Cupcakes med stil”, så kan du følge med og se masser af nyheder og stille spørgsmål til mine opskrifter og vejledninger.

Cupcakes med stil

Cupcakes med stil blev oprindeligt oprettet i forbindelse med min webshop “Annettesfavoritter”. Men efter 3 år med knokleri og frem og tilbage til posthuset, besluttede jeg at lukke webshoppen ned. Der var simpel hen ikke tid til det jeg egentlig holder mest af, nemlig at bage og pynte skønne kager.
Samtidig fødte jeg samme år vores 2. datter, så der var også andre ting, jeg hellere ville bruge min tid på. Det med at rende på posthuset hver dag og sidde oppe om natten og lave regnskab var ikke længere så sjovt.
Da min webshop var lukket, kunne jeg nu bruge facebooksiden lidt mere frit. Nu handlede det ikke længere kun om reklame og salg. Derfor finder du også links til forskellige andre webshops med gode tilbud og skønne produkter. Derudover deler jeg også mine opskrifter her fra Annetteskager, samt nye indlæg fra bloggen.

5 Comments on Cupcakes med stil

 1. Hej Stine
  Jamen det er da bare fantastisk at det lige er hos mig du ender:). Dejligt at høre at du også har kastet dig ud i alt det her sukkerleg;). Hvad mener du helt præcist med udstyr ? Er det kun til cupcakes ?.
  Annette

 2. Hej Annette.

  Hver gang jeg søge om cupcakes ender jeg på din side – og det er altid en fornøjelse!!

  Jeg har kun bagt cupcakes én gang – Syntes jeg mangler udstyr. Ved du hvor på nettet jeg kan købe sådanne? 🙂

  Tommelfinger op for dit arbejde og for denne side! Mvh. Stine Lorentzen

 3. Det glæder også mig Margit, jeg er så smigret over at så mange vil følge med i mit kage eventyr;). Go fornøjelse med bagningen:)

 4. herligt – det glæder mig at være nr. 120 herinde og vil prøve at lave dine banan cupcakes i dag 🙂

  x

  Margit
  Creative Tail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *