Cupcakes til børnSkønne cupcake toppers til dine lige så skønne cupcakes

Er de ikke bare super søde? Jeg elsker jo at være kreativ, det er ikke noget nyt. Men det behøver ikke altid at være kage og andre søde ting. Her har jeg klippet og klisteret med de skønneste dyr og nogle træpinde, og ud af det kom disse cupcake toppers.

Cupcakes til børnefødselsdagen

Lige præcis disse dyr har jeg fundet som sådan nogle “tryk ud figurer” i Panduro. Ret simpelt, du behøver ikke engang at finde en saks frem. Men du kan sådan set bruge lige det du har lyst til. Hvad med billeder af ting du holder af? Eller måske billeder af den person der fejres? Eller ja hvad med et rigtig skønt kæreste billede til de fine bryllupscupcakes?

Fint hjemmelavet kagepynt

Pynt til cupcakes til børn

Cupcake toppers

Det er virkelig kun fantasien der sætter grænserne. Jeg har købt træpinde til at lave slikkepinde med, det skal jo gerne være noget der er fødevaregodkendt, når nu det skal stikkes ned i en kage. Lim de to ting sammen og lad det tørre.
Trylle trylle, du har nu de fineste cupcakes toppers.
Hvis du vil have mere kunne du også finde noget fint bånd og binde en skøn sløjfe rundt om pinden. Slå dig løs.

Du kan finde alle mine cupcake opskrifter lige her.

6 Comments on Cupcake toppers til børnefødselsdagen

  1. Hej Lene
    Ja de er lidt sjove ik:). Jeg vil helt sikkert komme med flere forslag. Og jeg kan afsløre at jeg også arbejder på at lave en side på facebook om cupcakes. Med opskrifter og en masse billeder til inspiration:)
    Annette

  2. hvor er de søde til børn jeg håber du kommer med mange flere frostingsråd til os blandt andet med frugtsmag i såsom jordbær eller anden frugt på forhånd tak for den gode side med de gode opskrifter på hilsen lene:-)

  3. Tak skal du ha Jannie, jeg synes også selv at de er super søde:)
    (Annette som ikke kan logge på blogger:(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *