Nem og hurtig chokolade frosting

Verdens bedste chokoladekageOpskrift på en lækker og virkelig nem og hurtig chokolade frosting fra Annettes Kager

Søger du en nem frosting opskrift pĂĄ chokolade frosting, som du kan bruge til en hvilken som helst kage? Du har mĂĄske bagt en kage, men ved ikke helt hvad du skal toppe den med? Du er mĂĄske en smule træt af flydende glasur af flormelis og vand? Her fĂĄr du en nem og hurtig chokolade frosting. (mere…)

0 comments

Cupcake guide

Cupcake guide - AnnetteskagerChokolade cupcakes, cupcakes med frosting, cupcakes med fondant blomster, simpelthen bare masser af cupcakes i min cupcake guide

Jeg elsker cupcakes. De er nemme og hurtige at lave. De smager fantastisk, fordi man selvfølgelig vælger en fantastisk opskrift med ingredienser man kan lide. De er super skønne og hurtige at pynte. Hvad enten det er voksne der ønsker en smuk og elegant cupcake. Eller det er børn der ønsker at bruge masser af tid pĂĄ at udfolde deres kreativitet og bare lave flotte pyntet cupcakes. Kig med her i min cupcake guide. (mere…)

3 Comments

Kager med mousse

Kage med mousse

Jeg har lavet en e-bog med 11 skønne opskrifter på kager med mousse

Her i indlægget fĂĄr du en lille forsmag pĂĄ nogle af opskrifterne, som du finder i e-bogen. Kagen herover er en vaniljekage med farverigt krymmel i dejen, toppet med jordbærmousse og skønne flødeskumstoppe. (mere…)

0 comments

Brownies pĂĄ flere mĂĄder

Den bedste brownie opskriftBrownie, en fantastisk kage med en intens smag af chokolade. 

Her fĂĄr du nogle af mine skønne opskrifter hvor der er brownie involveret. Brownie er helt sikkert en af mine all time favorit opskrifter. Jeg elsker generelt bare alt med chokolade. Det er en fantastisk ingrediens, og der er sĂĄ mange muligheder med den og ikke mindst forskellige udgaver af chokolade. Se nederst i dette indlæg for links til de produkter som jeg selv bruger. Jeg har her samlet mine brownies pĂĄ flere mĂĄder. (mere…)

0 comments