Kager med æbler

ÆbleJeg elsker kager med æbler i, det smager bare helt fantastisk.

Jeg ville elske endnu mere, at kunne plukke mine egne æbler og bage med. Det kommer en dag, og sĂĄ skal der laves endnu flere kager med æbler. (mere…)

0 comments

Edderkoppe cupcakes til halloween

Edderkoppe muffins

Vil du gerne lave uhyggelige cupcakes til halloween?

SĂĄ har jeg lidt ideer til dig her pĂĄ Annettes Kager. Jeg har sammen med min svigerinde og vores skønne børn nemlig pyntet edderkoppe cupcakes i anledning af halloween her i oktober. Blev de ikke skønne? Min svigerinde havde fundet inspiration pĂĄ nettet og her er det altsĂĄ vores fortolkning af cupcakes pyntet som edderkopper. (mere…)

0 comments

Nem og hurtig chokolade frosting

Verdens bedste chokoladekageOpskrift på en lækker og virkelig nem og hurtig chokolade frosting fra Annettes Kager

Søger du en nem frosting opskrift pĂĄ chokolade frosting, som du kan bruge til en hvilken som helst kage? Du har mĂĄske bagt en kage, men ved ikke helt hvad du skal toppe den med? Du er mĂĄske en smule træt af flydende glasur af flormelis og vand? Her fĂĄr du en nem og hurtig chokolade frosting. (mere…)

0 comments

Cupcake guide

Cupcake guide - AnnetteskagerChokolade cupcakes, cupcakes med frosting, cupcakes med fondant blomster, simpelthen bare masser af cupcakes i min cupcake guide

Jeg elsker cupcakes. De er nemme og hurtige at lave. De smager fantastisk, fordi man selvfølgelig vælger en fantastisk opskrift med ingredienser man kan lide. De er super skønne og hurtige at pynte. Hvad enten det er voksne der ønsker en smuk og elegant cupcake. Eller det er børn der ønsker at bruge masser af tid pĂĄ at udfolde deres kreativitet og bare lave flotte pyntet cupcakes. Kig med her i min cupcake guide. (mere…)

3 Comments