Kager med æbler

Kager med æbleJeg elsker kager med æbler i, det smager bare helt fantastisk.

Jeg ville elske endnu mere, at kunne plukke mine egne æbler og bage med. Det kommer en dag, og så skal der laves endnu flere kager med æbler. (mere…)

Edderkoppe cupcakes til halloween

Edderkoppe muffins

Vil du gerne lave uhyggelige cupcakes til halloween?

Så har jeg lidt ideer til dig her på Annettes Kager. Jeg har sammen med min svigerinde og vores skønne børn nemlig pyntet edderkoppe cupcakes i anledning af halloween her i oktober. Blev de ikke skønne? Min svigerinde havde fundet inspiration på nettet og her er det altså vores fortolkning af cupcakes pyntet som edderkopper. (mere…)

Nem og hurtig chokolade frosting

Verdens bedste chokoladekageOpskrift på en lækker og virkelig nem og hurtig chokolade frosting fra Annettes Kager

Søger du en nem frosting opskrift på chokolade frosting, som du kan bruge til en hvilken som helst kage? Du har måske bagt en kage, men ved ikke helt hvad du skal toppe den med? Du er måske en smule træt af flydende glasur af flormelis og vand? Her får du en nem og hurtig chokolade frosting. (mere…)

Cupcake guide

Cupcake guide - AnnetteskagerChokolade cupcakes, cupcakes med frosting, cupcakes med fondant blomster, simpelthen bare masser af cupcakes i min cupcake guide

Jeg elsker cupcakes. De er nemme og hurtige at lave. De smager fantastisk, fordi man selvfølgelig vælger en fantastisk opskrift med ingredienser man kan lide. De er super skønne og hurtige at pynte. Hvad enten det er voksne der ønsker en smuk og elegant cupcake. Eller det er børn der ønsker at bruge masser af tid på at udfolde deres kreativitet og bare lave flotte pyntet cupcakes. Kig med her i min cupcake guide. (mere…)