Marengs frosting

Jeg har bagt lidt vanilje cupcakes med marengs

Jeg benyttede anledningen til at teste nogle muffinforme, og bruge noget nyt super fint krymmel, som jeg fandt i Fakta den anden dag.

Så jeg har altså bagt vanilje cupcakes med marengs. Marengs er ikke noget jeg normalt ville bruge som topping på cupcakes, men jeg så at Cakejournal og Himmelske kager havde prøvet det, og rost det til skyerne.

Jeg må altså også indrømme, at det smager udemærket, og så synes jeg, at det giver en super fin finish. Marengs er nok den hvideste frosting man kan lave, og det ser fantastisk ud med en skøn krymmel udover. Jeg elsker den kontrast der bliver fra den kridhvide til den farve krymmel man nu vælger at bruge. Det bliver ikke sidste gang jeg bruger den frosting på mine cupcakes.

I kan finde min udgave af opskriften på vaniljefrosting uden smør lige herDu kan også farve frostingen, hvis du ønsker en anden farve end hvid. Jeg er selv ret stor fan af lyserød, og denne marengs frosting er helt fantastisk i lyserød. Det må også gerne matche med de papirsforme man bruger til sine cupcakes. Jeg kan i hvert fald personligt godt lide når det hele passer sammen. Se min Cupcake guide for flere fik og lækre links.

6 Comments on Vanilje cupcakes med marengs

  1. Hej Ditte
    Jeg har faktisk slet ikke gjort noget ved marengsen, den er bare sprøjtet på “rå”:). Men man kunne da sagtens brænde den engang, så den får sådan en crispy overflade:)

  2. Hej Tenna:)
    Tak skal du ha:) Ja de er også meget søde, men den opskrift jeg fandt er faktisk også med noget lemon fyld i. Jeg havde bare ikke ingredienserne hjemme, men jeg tror at det ville være en bedre sammensætning. Det kan altså også gå hen og blive for sødt;), selvom man har en sød tand.

  3. Hvor ser de gode ud.. jeg overvejer også at lave dem, men ved ikke om jeg skal købe mig en bundsenbrænder først.. men jeg har også hørt at man kan putte dem i ovnen med toppingen på.. hvad gjorde du? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *