Frosting uden smør

Denne frosting er fantastisk nem og super lækker. Er du ikke til den klassiske vanilje frosting med smør og flormelis, så er denne frosting lige noget for dig. Den er meget enkel at lave, det er faktisk en marengs med vanilje korn i, men den er simpel hen så lækker. Du finder opskriften på vanilje frosting uden smør her.

18 Comments on Vanilje frosting uden smør

 1. Hej Vicki
  Jeg tænker at du mener om du kan bruge denne frosting til græs på en kage. Jeg er lidt bange for at den slet ikke er stiv nok til det. Der ville jeg nok bruge en som den klassiske der består af smør og flormelis:)

 2. Kan man mon bruge græs til denne frosting, da jeg skal lave en monster-kage til min søns fødselsdag i morgen 🙂

 3. Hejsa
  Det med at lade den stå uden køl tør jeg ikke svare på, jeg ville personligt nok ikke gøre det. Omkring det med om den klasker ned af kagen, så afhænger det helt af hvor stift du får pisket den. Det er jo faktisk bare en marengs du laver. Men umiddelbart ville jeg ikke være bange for det, marengs plejer jo at være godt sej:)

 4. Hej. Kan man godt smører frostingen på en stor kage? ,og så lad den stå i minimum 5 timer, uden den klasker ned af kanterne på kagen. :
  til sidst kan man godt lade frostingen stå uden køl.

 5. Det er et godt spørgsmål:). Jeg tror godt du kan, bare put det i vandbadet med det andet:). Og meld gerne tilbage hvordan det går:)

 6. Det var egentlig meningen, at det bare skulle udenpå… Det er med fondant har jeg ikke helt styr på endnu, så det må blive en anden gang :-). Men tak for tippet, dem kan man jo altid bruge!;-)

 7. Desværre ikke Amalie. Den bliver ikke hård, og det skal en frosting man smører op med blive. Brug en med smør i eller en ganache. Jeg går selvfølgelig ud fra at du vil overtrække med fondant;). For hvis du ikke vil det og kagen bare skal stå med frosting, kan du sagtens bruge opskriften herover;)

 8. Ja sagtens:). Du skal bare have i tankerne at den ikke størkner, men bliver ved med at være en klistret marengs;). Andre frostings med smør vil størkne og det samme vil chokolade og candy melts 🙂

 9. Det er svært at skrive en bestemt tid, for du kan se på frostingen når den er klar. Men du må jo bare igang igen;). Nej den kan ikke gemmes i køleskabet når først den er pisket. Men du kan godt sprøjte den på dine kager dagen før servering. Den smager stadig som den skal, men kan godt falde en smule sammen. Så jeg vil sige at det kommer an på hvor meget tid du har på selve dagen:)

 10. måske jeg skal prøve at spiske længer hvor lang tid ca tror du? Jeg vil lave det til min barnedåb næste søndag hvordan bliver det bedst kan jeg lave det dagen før og så være i køleskabet eller skal det laves lige inden det skal spises?

 11. Hej Edna
  Tak for de meget søde ord om min blog:). Jeg bruger selv mine frostings til at smøre kager op, men det skal være dem med smør i. Jeg bruger især den klassiske smørcreme, men har for nylig sat en ny sammen med kakao og chokolade, som også fungerer super fint. Den kommer på bloggen her en af dagene;)

 12. Hej Annette, jeg elsker din hjemmeside, Så mange gode opskrifter… Jeg har et spørgsmål: Kan bruge en af dine frosting til at overtrække en hele kage`? Hilsen
  Edna

 13. Den smager virkelig godt men hvad gør jeg galt den bliver alt for tynd 🙁 ? Hilsen kimmie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *