Cupcakes bagt i silikone the forme 2

Så har jeg fået bagt te kop cupcakes i mine nye fantastiske silikone te kopper, og jeg er helt vild med dem:)

Du bager disse te kop cupcakes som du plejer, altså samme opskrift og fremgangs måde. Jeg synes dog, at bagetiden blev lidt længere, men test undervejs med en tandstik hvis du bliver i tvivl. Jeg har fyldt formene godt op, ca. 1 cm fra kanten. Jeg ville gerne have lige præcis det resultat jeg endte ud med, hvor kagen hævede et godt stykke op over kanten. Underkopperne er af plastic og skal selfølgelig ikke med i ovnen.

Lad kagerne køle helt af inden du froster dem og spar ikke på krymmel.

Jeg har købt mine silikone the kopper på Amazon.co.uk. Det er lidt svært at komme med et direkte link her. Men søg efter tea baking cups for eks. Jeg gav 3.80 engelske pund, men har efterfølgende set dem helt ned til 1.99 engelske pund. Så kig dig om inden du køber, for der er mange forskellige sælgere derinde som har dem, og jeg har også set priser helt op over 20 engelske pund.

Du kan fx bage skønne te kop cupcakes af denne fantastiske vanilje cupcake opskrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *