Pimp din kage konkurrence

Jeg har vundet en kage konkurrence

Nu kan jeg altså ikke holde det for mig selv mere;). Jeg fik mail fra Dansukker forrige onsdag om, at jeg var en af de heldige vindere i deres “Pimp din kage konkurrence”.

Pimp din kage konkurrence

Jeg turde ikke sige noget for tidligt. Ikke før mit navn enten var kommet på hjemmesiden, eller jeg havde modtaget præmien. Nu har jeg så lige modtaget min præmie. Et gavekort på 1000 kr til gavekortet.dk. Det er godt nok en lækker gave at vinde.
De skrev bare i mailen, at jeg var en af de heldige vindere. Jeg fandt selv ud af at det faktisk er 1. pladsen jeg har vundet. Jeg deltog i konkurrencen med billedet her op over, det var de mest pimpede kager jeg har lavet. Det er mine chokolade cupcakes med vanilje og jordbær frosting i en fin swirl. I frostingen har jeg sat nogle pyntepinde, som jeg har lavet selv også. De er lavet af træpinde til slikkepinde, hvorpå jeg har limet noget pap og sat en fin sløjfe på. Det giver virkelig kagerne det sidste, selvom de også er fine med den 2 farvet frosting.

Det var ret tilfældigt, at jeg deltog i konkurrencen, men det er jeg selvfølgelig glad for nu.

16 Comments on Pimp din kage konkurrence

 1. Hejsa:).
  Det er ret simpelt faktisk:). Du farver halvdelen af din frosting med en anden farve. Når sprøjteposen så skal fyldes, er det med den ene farve i den ene side og den anden side med den anden farve. Jeg bruger gerne en dejskraber, så det farverne ikke bliver blandet for meget under fyldningen. Men hold øje med min facebook side cupcakes med stil, der vil komme små video klip af fremgangsmåden på de forskellige ting jeg laver:)

 2. Tusind tak for Jeres meget søde ord:). Det er jo dejligt at andre kan li det man går og laver og selv kan li. Og så syns jeg at det er skønt at alle os kagenørder kan få inspiration fra hinanden:) . Rigtig god Jul til Jer også:)

 3. Stort tillykke med 1 pladsen – du inspirerede også mig meget dengang du lavede cupcakes’ne med 2 farvet topping 🙂 så helt velfortjent.
  God Jul.

 4. Kæmpe tillykke :o) Det var meget fortjent synes jeg, der var ikke mange kager derinde som kunne konkurrere med dine!

  knus
  Camilla

 5. Stort tillykke, det var da en dejlig julegave sådan at få og absolut fortjent 😀 Det er en rigtig god kageside du har, som jeg ofte kigger forbi – så endnu engang tak for kigget og glædelig jul fra StinesKager.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *