Fastelavnsboller med creme

Skønne hjemmebagte fastelavnsboller

Så fik vi pyntet de lækre tøset fastelavnsboller som vi bagte igår. Selvfølgelig i lyserød glasur;), men sådan er det når man har 2 tøser i huset. Desuden er jeg også selv ret glad for lyserød og også gerne masser af glitter;).

Jeg har aldrig bagt fastelavnsboller før, så jeg var lidt på herrens mark med hensyn til en opskrift. Derfor valgte jeg den nemme løsning og fandt en opskrift hos Dr Oetker.dk. Se linket i opskriften. Jeg fulgte vejledningen sådan nogenlunde, men endte altså op med kun 12 fastelavns boller, opskriften siger 14-16. Det tænkte jeg ikke sådan videre over, indtil vi smagte dem idag. De er desværre en anelse tørre. Men jeg kan jo så konstatere, at det skyldes, at jeg ikke har rullet dejen tyndt nok ud. Ellers havde jeg jo nok også endt ud med 14-16 stykker;). Det må nok blive næste år, at jeg får prøvet opskriften af igen. Men smagsmæssigt er de udemærket.

Jeg har brugt den creme, som jeg har her på bloggen og var lidt spændt på om den mon var bagefast. Det var den, der løb slet ikke noget ud i ovnen, så det var dejligt.

Jeg har i mellemtiden selv sat en opskrift sammen på fastelavnsboller. De er dejlig bløde og fyldt med skøn creme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *