Cupcakes

Jeg har helt glemt, at lægge de sidste nye cupcakes op her på bloggen. Her får I masser af cupcakes.

Så her kommer masser af cupcakes, som jeg har bagt for nylig. Det er vanilje cupcakes med mocca frosting.:) Og en lille hjemmelavet sukker blomst.

Cupcakes
Herover er det chokolade cupcakes med vanilje frosting og små sølvkugler. Jeg har brugt 2D tyllen og lavet en stor rose. Fremgangs måden er ret simpel. Du starter fra midten og sprøjter i ring udadtil, indtil du når kanten. Når du sprøjter disse roser i frosting, skal du sørge for at bruge en frosting der holder formen. En marengs eller smørcreme er rigtig god, men ganske almindelig flødeskum kan også sagtens bruges. Bare sørg for at piske den godt, så den ikke løber. Jeg har lavet et lille klip, der viser teknikken til at lave disse fine roser.
Cupcakes
Og her til sidst også chokolade cupcakes med en vanille frosting swirl og lidt krymmel:)

 

23 Comments on Cupcakes

 1. Hej Lund
  Jeg ville da bare afprøve det:). Men du skal nok bage en hel kage frem for bundene enkeltvis. Jeg kunne forestille mig at de så ikke ville blive lige så svampet som cupcakes gør. Prøv dig frem og del gerne resultatet:)
  Annette

 2. Hej Anette. Tror du jeg ville kunne lave lagkage bunde ud af din chokolade cup cake opskrift, jeg har lavet cup cakes med den opskrift et par gange, de blir så dejlige bløde. Jeg har nemlig ikke tålmodighed til at kaste mig ud i mud cake projektet. vh lund

 3. Wow, hvor er de bare super-flotte. Jeg er især helt pjattet med den lyserøde rose. Glæder jeg mig til selv at lave 🙂

 4. Tusind tak for alle de søde ord og fordi I har lyst til at følge mig:). Det er super at min erfaring, opskrifter og how to’s kan bruges:)
  Mine sukkerblomster laver jeg selv ud af Royal icing (flormelis og past. æggehvide) og så en go tyl og sprøjtepose:)

 5. Little sunshine:)
  Jeg har aldrig fået svaret på dine spørgsmål:(. Opskrifterne har jeg lagt ind på min fb side cupcakes med stil. Og jo tak det går rigtig godt med webshoppen:). Det er derfor at min blog her er blevet temmelig meget forsømt:(. Men jeg må blive bedre til det, for jeg vil ikke undvære den;)

 6. Skøn blog. Skal forsøge at lave din mud cake til et blogtræf på lørdag. Jeg bliver virkelig inspireret, af at kigge rundt på de mange skønne billeder og opskrifter.
  Melder mig som fast læser og lægger dig straks i min blogroll :-))
  Tak og knus
  Kate

 7. Goddag med dig *sms* (:

  Tænkte på om vi ikke skulle bytte link da jeg syns din blogger er så spændene smuk og altid noget at byde på (: Håber du går forbi min blog og skriver en lille sød hilsen i min GB så ville jeg være dig rigtig glad (:

  Knus Lise

 8. Halløj,

  Fin side du har dér 🙂 Og umh nogle indbydende kager! De ser virkelig gode ud 🙂

  Mvh.
  Maja

 9. Hej kom lige forbi din side og du laver virkelig nogle kager som ser lækre ud 🙂 Og farverne passer bare godt sammen!

  Mvh.
  Maja.

 10. Hej Nanna
  Jeg ved ik helt hvad du mener ? Frosting og blomster er farvet lyserøde, men det er nok ikke det du mener. Er det de pinke forme du mener ?

 11. Hej Annette

  Super blog;)

  Kan du ikke en dag prøve at lave en regnbue cupcake og så ligge opskriften ud, jeg vil så gerne kumme lave sådan nogle, og vis du ville lave noget frosting der passede til ville det være super;)

 12. Hejsa:)
  Det med at farve dejen er nok ikke noget jeg kaster mig ud i forløbig. Men det kan du da godt:). Find en god opskrift på vanille cupcakes, ikke en alt for tynd en. Del så dejen op i det antal farver du vil ha og farv dem. Når du fylder formene gør du det bare stille og roligt så farverne ikke flyder sammen. Håber du kan bruge det og ellers kan du evt kigge ind på facebook siden cupcakes med stil og spørge:)

 13. Hej Katrine
  Uha det vil jeg straks suse ind og læse;). Jeg kan godt se at formene ser sorte ud:), men det er faktisk bare de brune forme jeg har brugt. Min leverandør har dog også sorte forme af den der gode kvalitet:), og de står på ønskesedlen:)
  Der er vidst noget galt med min blog, for jeg kan kun skrive kommentar som mig når det er på mobilen. Er det computeren kan jeg kun være anonym, så måske det er derfor du har problemer:(, irriterende.

 14. Hej Annette.
  De sorte forme du bruger, kommer de også i din butik? hvis ikke, hvor er de så fra? de er SÅ fine! Jeg har lige lavet et indlæg på min blog om dine forme.. 🙂
  Jeg kan af en eller anden grund kune ligge kommentaren som “anonym”..
  God Weekend
  Kh Katrine
  http://www.frkcupcake.dk

 15. Ihh det ser godt ud! Ligger der en opskrift et sted? Og hvordan går det egentlig med din webshop?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *