babyshower cupcakes til piger - Annetteskager

Jeg har lavet disse cupcakes til min søde svigerindes babyshower, som vi holdte for nogle uger siden.
Vi havde allesammen en rigtig hyggelig formiddag sammen og sluttede af med disse skønheder som selvfølgelig indikerer, at det er en lille pige, som de venter sig.

Kagerne er æble/marcipan cupcakes med kanelfrosting og brownie cupcakes med flødebolleskum.
De er bagt i de skønne lyserøde forme fra Cups4Cakes, som er lavet i en tyk papirskvalitet. Jeg sætter hvide tynde papirsforme ned i formene, inden jeg tilføjer dejen og bager dem. Det er for at være helt sikker på, at der ikke trænger fedt igennem.

Ovenpå kagerne har jeg pyntet med en masse fint fondant pynt, som er udstukket af en masse forskellige udstikker og forme, som jeg har herhjemme. Jeg har fundet lidt af dem her, men du kan bruge, lige hvad du har lyst til. Har du et tema, er det nemt, at finde noget der passer sammen.

Cupcakes til babyshower
babyshower cupcakes i lyserøde forme - Annetteskager

Jeg har lavet en lille Youtube video med inspiration til at pynte dine cupcakes.

Affiliate links

Siden her indeholder affiliate links. Det betyder, at der når du klikker på mine links, vil lægge sig en lille cookie hos dig. Hvis og når du evt. handler i den webshop, som jeg linker til, vil jeg modtage et lille beløb for dit køb. Dette har ikke betydning for det beløb du handler for, det er webshoppen der betaler mig.
Beløbet gør det muligt for mig, at prøve endnu flere kreative ideer af og dele med dig.
Tak fordi du støtter mit arbejde, det er værdsat 

 

8 Comments on Cupcakes til babyshower

 1. Hej Jette
  Hmm, er det via fanen i toppen hvor alle mine opskrifter “ruller ud” når du kører musen over? Når den siger sådan med Instagram, så lyder det som om at det er billederne i bunden du klikker på. Det er nemlig billeder fra min Instagram profil, men du skal ikke derind for at finde opskrifterne😊. Prøv og ellers skriv igen😊

 2. hejsa
  jeg har forsøgt at komme ind på nogle af dine opskrifter, men det kommer ikke frem,ellers står der jeg skal logge ind med instagram, og der er jeg ikke på,er der ikke en anden mulighed.
  hilsen Jette

 3. Hej Anne
  Dejligt at du kan finde inspiration her på bloggen😊. Lakrids mousse er ikke noget jeg har kastet mig ud i endnu. Men jeg tænker at man måske kunne lave en vaniljemousse med lidt mindre vanilje og så tilføje en lakrids sirup. 😋

 4. Hej Annette. Jeg skal lave dåbskage til min søn og har fundet meget inspiration til fyld og teknikker på din side – men savner en lakrids mousse til selve dåbskagen ( som er 2 kager i flere lag) Kan du hjælpe med det?? Hilsner Anne

 5. Hej Esen
  Jeg tror faktisk at jeg bruger sådan en form, men det er kun for at have styr på kagerne når jeg sætter dem ind på risten i ovnen. Hvis du bruger en bageplade så behøver du det ikke. Der er i hvert fald ikke behov for støtte til kagerne, som hvis du bruger papirsforme:)

 6. Hej Esen
  Du kan sagtens lave den et par dage i forvejen og ja den skal så lige piskes godt op inden du kan bruge den:)

 7. Lige et spørgsmål mere 🙂
  Hvor lang tid i forvejen kan man lave en klassisk vanille frosting og skal den røres i inden brug ?
  På forhånd tak for svar 🙂

 8. Hej Annette 🙂 mega fed blog !
  Ville lige høre om du bruger en cupcake plade når du bruger disse cupcake former, som vist på billedet. Eller om du bare putter dem i ovnen som de er ? For de er ret hårdere end de normale former
  Og hvor meget cupcake dej putter du i formerne så de lige akkurat når toppen af formen ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *