Lagkage bunde
Cake Boss kakao bunde, klar til at dele.

Så har jeg via den vanilje opskrift jeg bruger til bunde lavet en Cake Boss sponge kakao bunde. Jeg søger dog stadig efter en original opskrift fra Cake Boss selv.

12 Comments on Cake Boss sponge kakao bunde

 1. Hej Tine
  Hmm, jeg mindes da at de smager af kakao:). Men om det er så meget som du godt kunne tænke dig kan jeg ikke garantere dig. Prøv dem af og tilsæt evt. mere kakao hvis du ikke er tilfreds med intensiteten. Er det meget ekstra skal du bare lige tage lidt af melet fra, så bundene ikke bliver tørre:)

 2. Hejsa
  Kan man smage at det er cacao eller er det mest bare på farven, man kan se det?
  Jeg har nemlig prøvet at bage sukkerbrødsbunde med cacao, og det kunne man ikke smage

 3. Hej Anita
  Nu ved jeg ikke om det er dig jeg lige har svaret på et andet indlæg;). Men ja som udgangspunkt kan du bruge hvilken som helst kage. Du skal bare have noget fast under bundene når du “transporterer” dem rundt. Også når du lægger en bund ovenpå din mousse. Så knækker de ikke. Hvis kagen har en “løs krumme”, kan den nemt knække over og også smuldre. Så bare vær forsigtig;)

 4. Har efterfølgende også tænkt over det, og tror du har ret 🙂 Mange tak for svaret! <3

 5. Hejsa:)
  Puha det var nogle ordentlige portioner du skal bruge:). Jeg vil mene at du har fat i noget rigtigt omkring kagerne. Men jeg tænker lidt om du måske kan nøjes med 3 gange fyld til den firkantet. Du kan dog fryse det ned, hvis der er alt for meget tilbage.:)

 6. Hey! Jeg skal lave en etagekage, hvor bunden er af 2 bradepander (ca 40×30?) sat sammen og en rund 30-form på toppen. Bundene består af 2 lyse og en mørk i midten og gerne ca 1 cm tykke. Jeg har prøvet at regne lidt på portionerne og ville høre om du ville gøre det samme..
  De runde bunde: En dobbelt portion til de 2 lyse bunde og en enkelt portion til den mørke bund.
  De firkantede bunde: En 4-dobbelt portion til de lyse (en portion til hver enkelt bund) og en dobbelt portion til de 2 mørke (igen en portion til hver bund).
  Jeg skal selvfølgelig også have fyld i og tænker din hindbærmousse og toblerone-creme. Er dobbelt portioner nok/for meget til den runde og 4-dobbelt nok/for meget til den firkantede?

  På forhånd tak 🙂

 7. Hej Ida
  Ja det kan du da sagtens:). Jeg ville nok tage en 150-200 g hakket chokolade. Hak det fint og vend det med mel, så skulle det ikke synke til bunds:)

 8. Hej. Tror du man kan komme lidt chokoladestykker i denne opskrift? Og hvir meget chokolade?
  Tak for gode opskrifter 🙂

 9. Jeg tænkte på at jeg gerne ville lave en bund af gangen altså så den ikke skal skæres over og kagen skal være på 40 x 30 hvordan ville du forslå jeg delte det op ??

 10. Hej Christina
  Nu håber jeg at jeg forstår dit spørgsmål rigtigt:). Når jeg kigger på de størrelser af forme jeg har brugt til den her opskrift og hvor mange bunde jeg har fået ud af det. Så vil jeg skyde på at den her opskrift passer nogenlunde til en 30×40 bund. Så hvis du skal bruge 3 bunde er det bare opskriften over her x 3 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *