Bryllupskage

Ide til en simpel bryllupskage med fondant

Denne bryllupskage og test af fondant, er en lille tjeneste til en af pigerne fra min mødregruppe. Hvis du ønsker at lave en simpel men smuk bryllupskage, kan du måske finde lidt inspiration på disse billeder.

Kravene til kagen var simple, røde navne, bånd og roser. Så det sagde jeg ja til. Kagen indeholder en lækker chokoladekage i bunden samt 2 lyse lagkagebunde fra Blomsterbergs roulade opskrift. Fyldet er hindbær mousse med hvid chokolade samt en ganache af mørk chokolade. Til sidst er kagen smurt op med smørcreme og betrukket med hvid fondant. Kagen er 10 cm høj (på grund af chokoladekagen i bunden), 25 cm i diameter og til ca. 20 personer. (Lidt mere fordi den er høj)
Jeg håber at I havde en fantastisk bryllupsdag Sara og Sirvan.

Test af fondant

Fondanten var som skrevet tidligere fra Kagekreationer.dk (Butikken er i mellemtiden lukket) Jeg synes altid det er spændende at teste produkter, som jeg ikke har prøvet før, så jeg sagde selvfølgelig ja. Jeg må sige at jeg er godt tilfreds med fondanten. Den var nem at ælte og gøre klar til at rulle ud. Den blev lige så nemt rullet flot ud og var lige til at tage fra min non-stick måtte og lægge over kagen.
Jeg fik placeret fondanten lidt skævt på kagen, men kunne nemt tage fondanten af kagen og lægge den rigtigt. Uden sprækker eller revner i fondanten. Så helt sikkert en fondant jeg kan anbefale. Den findes i 500 g pakker i forskellige farver. Den røde fondant er en super flot rød farve, som man også kan se på billedet. Jeg blandede den med lidt tylose pulver for at roserne tørrede hurtigt op, og det fungerede helt fint. 🙂

Lagkage med fondant

Jeg fik også lov til at teste nogle rigtig fine jule papirsforme fra Kagekreationer. De holdte rigtig fint under bagningen synes jeg. De fleste hvide forme bliver gennemsigtige når man bager i dem, og det er fint nok. Men lige i det her tilfælde synes jeg at det klædte formene at de forblev hvide:)

Vinter cupcakes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *