Chokolade hjerter

Jeg har prøvet at lave chokoladebrud og hold nu op hver er det nemt og lækkert

Efter at have set Copenhagencakes fantastiske indlæg om chokolade brud, måtte jeg også kaste mig ud i det.

Jeg stod og skulle bruge en værtinde gave, og endte ud med at lave chokolade hjerter til værtinden. Det er faktisk super nemt at lave, og det bedste ved det er, at der ikke er en rigtig eller forkert opskrift. Du kan drysse lige præcis det, som du har lyst til henover den lækre bløde chokolade. Du kan her se hvordan Cecilia fra Copenhagencakes har lavet det.

Hvid chokoladebrud

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvid chokolade og hindbær smager helt fantastisk sammen, og er blandt andet også de 2 ingredienser i den hindbærmousse, jeg plejer at bruge i mine kager. Den opskrift stammer sjovt nok også fra Copenhagencakes.
Over den mørke chokolade har jeg brugt hakket hasselnødder samt frysetørret jordbær. Det er i øvrigt også frysetørret hindbær der er brugt på den hvide chokolade.

Sørg for at din chokolade er tempereret rigtigt, ellers bliver det ikke nær så godt. Du ender op med en chokolade der ikke knækker “rigtigt”, plus du kan risikere at den bliver mat og trist at se på. Men det kan altså stadig spises.

 

Herefter drysser du det valgte “krymmel” henover og lader chokoladen tørre. Når chokoladen så småt begynder at stivne, kan du tage en udstikker og stikke for eks. hjerter ud i chokoladen. Du skal kunne se hjertet når du fjerner udstikkeren, ellers er chokoladen for flydende og vil ikke holde hjerteformen. Men bliver den for hård, bliver det meget svært at stikke hjerterne ud, uden at chokoladen kan knække undervejs. Så det er noget med at prøve sig frem. Du kan selvfølgelig også gøre som Cecilia har gjort, og bare brække den store plade i tilfældige stykker, det ser også meget godt ud.

Uanset hvilken måde du vælger at gøre det på, så kan alt chokoladen jo spises. Så vælger du hjerteformen, så gem alt det udenom til dig selv.

Chokolade brud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *