Hjemmeblandet Krymmel - Annetteskager

Bland selv det fineste krymmel til dine kager og cupcakes.

Jeg har via Instagram fundet en amerikansk shop, som sælger en fantastisk fin krymmel, hvor hun selv blander forskellige typer af krymmel sammen. Det er super fint, men at købe sådan noget fra USA, tænkte jeg hurtigt ville blive meget dyrt. Så kig med her og bland selv fin krymmel mix til dine kager.
Jeg tænkte at det måtte man da kunne gøre selv. Det kan da ikke være særlig svært.
Selvfølgelig kræver det lidt indkøb af flere forskellige slags krymmel evt. i flere farver, men det gør jo ikke noget. Krymmel er lavet af sukker, og kan holde sig i ret lang tid.

Prinsesse krymmel fra Dr. Oetker - AnnetteskagerMit første forsøg blev ikke med de helt store indkøb, da jeg bare kunne købe en enkelt dåse krymmel med 4 forskellige slags i. Det blev denne bøtte fra DrOetker med prinsesse krymmel, som man kan købe i mange dagligvarer butikker. Man kan ikke se alle 4 typer krymmel her på billedet, men der er nogle lyserøde sukkerkugler samt tøsefarvet hjertekrymmel i bøtten også.
Du kan finde en lignende udgave her hos Bagetid. Når jeg kigger på Dr. Oetkers hjemmeside, ser det faktisk ud som om at man har ændret en smule på indholdet. Så de pink sukkerkrystaller du ser herover, er udskiftet med små sukkerkugler i 3 forskellige farver. Men de 3 andre typer krymmel skulle stadig være de samme.

Fremgangsmåden for selv at blande krymmel

Jeg har brugt en smule af sukkerkuglerne, en smule hjertekrymmel, en smule af det glitrende lyserøde krymmel og det hele af den aflange pink og lilla krymmel. Det har jeg blandet i en lille skål og vupti, du har masser af fin krymmel.
Hvor meget du vil bruge af de forskellige slags er jo helt op til dig selv. Hos Bagetid finder du også andre typer af krymmel som du kan blande og også nogle enkelte varianter som allerede er blandet. Tag et kig på deres krymmel mix.

Banankage med chokolade ganache og krymmelHer ser du den færdig blandet krymmel på en banankage, jeg synes faktisk, at det blev ret fint. Skal du bruge den til en dreng, vælger du selvfølgelig bare drenge farver.

Der skal helt sikkert købes lidt forskelligt krymmel ind herhjemme, så jeg kan rigtig kan blande selv.

2 Comments on Bland selv fin krymmel til dine kager

 1. Ja det må man sige Nanna:), det er da vildt pudsigt. Jeg skal også på jagt efter nogle i rigtig fine pastel farver. Jeg ved ikke om du kender den shop jeg omtaler, det er en Etsy shop, og det krymmel hun blander er simpel hen så fint:).
  God fornøjelse med det:).
  Fandt du forresten solbær?
  Jeg fandt lige shoppen, for søren hvor er det fint det hun sælger:)
  https://www.etsy.com/dk-en/shop/Sweetapolita?page=6

 2. Det er simpelthen så pudsigt – jeg har lige indkøbt flere forskellige slags krymmel for at blande mit eget 🙂
  To kagesjæle – samme tanke… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *