Pink frosting
Alene farven på din frosting kan gøre SÅ meget ved en kage. Her har jeg brugt ProGel Pink.

Jeg elsker alt lyserødt, også den her fantastiske skrig pink, som jeg kalder den.

Jeg har længe ledt efter en pasta farve der kunne give mig lige præcis sådan en skrigende farve, og nu har jeg fundet den. Det er de nye gele farver fra Rainbow dust, ProGel hedder serien. Den farve jeg har brugt her hedder Pink. De her nye farver er på tube, hvilket er super praktisk. Slut med tandstikker, bare tryk forsigtigt på tuben. Farverne er meget intense og man skal ikke bruge særlig meget farve for at få fondanten eller frostingen farvet. Selv den sorte farve overraskede mig meget, man skal slet ikke bruge så meget farve som med de andre mærker. Jeg skal helt sikkert have hele den her serie til mit kageskab;). Formene er fra HoM og de er også super gode at bage i:).
Jeg har brugt marengssmør creme med lime og kokosmælk som frosting, det er derfor den har sådan en fin glans. Det giver kagerne en ekstra tand når man bruger marengssmørcreme. :). Grunden til at kagerne ikke har den glans på det øverste billede er at de lige har været i køleskabet;)

Pink cupcakes
Skrigende pink frosting
 De kan virkelig vække opmærksomhed sådan en omgang pink cupcakes.

6 Comments on Pink Cupcakes

 1. Ja det kan den sagtens:). Du skal bare nøjes med at tilføje meget lidt af gangen indtil den ønsket farve er opnået:)

 2. Hej Maria
  Dem bliver du helt sikkert glad for:).
  Du har helt ret i at jeg var med til mødet med min lille datter:). Jeg havde på det tidspunkt webshop men har efterfølgende lukket den da den tog alt for meget af vores tid. Jeg savnede at bage;). Jeg arbejder sammen med Dinkage nu på den måde at hun har købt hele mit lager. Derfor har hun en lille shop der hedder Annettes favoritter med mine gamle varer:). Så kan folk finde dem;). Ja jeg har set der snakkes om et nyt møde og jeg følger også med, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage med hvis det bliver for langt fra Næstved. Men vi må lige se, ellers må jeg jo selv tilbyde at ligge hus til;)

 3. Hej Anette. Jeg har lige bestil 3 af disse farver. pink – lilla – sort. Jeg syntes at det er de farver jeg har sværest ved at få flotte og intense. Så jeg er lidt spændt.
  Jeg har lige et par spørgsmål.
  Jeg var i næstved til noget kage hygge med nogle tøser. Var det ikke dig der var der med en baby, og viste os cupcakes ? Hvis ja. Lukkede du ikke din hjemmeside?? men er det så din den der hedder Din kage ( hvor jeg lige har købt farverne ?)
  Jeg tror der er ved at blive arrengeret et hyggemøde mere. Jeg håber at du kommer, så vi kan få nogle flere fif.
  Hilsen Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *