1 års pige fødselsdagSå er der dækket op til fest på bloggen, og jeg glæder mig til at fortælle jer om Partyinabox.dk.

Jeg stødte på konceptet og Trine via Partyinabox Instagram profilen og var fuldstændig solgt.
Udover at selve konceptet med at købe “alt til en fest i en kasse” er fantastisk, så er jeg også vild med iværksætteri. Jeg elsker hele processen hvor “nogen” får en fantastisk ide og formår at udvikle den til noget, som andre kan få glæde af. Det er da en skøn måde at udfolde sin kreativitet på, og jeg tager hatten af for dem, der rent faktisk kommer i mål. Jeg er nemlig ikke i tvivl om, at vejen kan være hård. Men er det noget man virkelig brænder for, er det helt sikkert også en sjov proces.

Pige muffins til fødselsdag - Annetteskager

Party in a box – konceptet

Konceptet “Party in a box” er meget simpelt. Det er sjovt og det gør det så meget nemmere for dig. Slut med at skulle rende rundt og finde tilbehør i flere forskellige butikker, du får det hele samlet her i en kasse.
Start med at vælge et tema til din fest. Der er mange fine at vælge imellem, skal jeg lige hilse og sige, både til voksne og børn. Der er især mange af de populære figurer, som de fleste børn kender. Fx et fint Frost tema, det skønneste My little Pony tema, et Paw Patrol tema eller et tema med den altid elskede Batman. Eller måske et af de andre jeg ikke lige har nævnt her. Faktisk har Party in a box efterhånden rigtig mange temaer at vælge imellem.

 

Herefter vælger du hvilken type box du vil have. Du kan vælge mellem en:

  • Mini Box
  • Starter Box
  • Ekstra Box
  • Deluxe Box

Det giver næsten sig selv, men forskellen på de forskellige typer af boxe er indholdet og derved også prisen. Priserne er pr. person og starter fra 49 kr. op til 149 kr., det giver alle mulighed for at være med. Du kan bestille til minimum 8 personer af gangen.

Masser af lyserødt udstyr til festen

Pynt til babyshower pige - Annettes kager

Temaerne som jeg har valgt at fremhæve lige i dette indlæg er selvfølgelig super tøset og lyserøde, det er jeg jo helt pjattet med. Men der er lige så meget blåt party tilbehør hos Partyinabox.dk. Se alle fødselsdagstemaerne → her, og babyshower temaerne → her.

Under hvert af temaerne, kan du se hvilke specifikke ting du får med i pakken, afhængig af hvilken box type du vælger. Det er super overskueligt, så du er slet ikke i tvivl om hvad du køber. Derudover kan du også kontakte Partyinabox hvis du har helt specifikke ønsker, se mere under kontakt på hjemmesiden. Fik jeg sagt at boxen leveres fragtfrit inden for 1-3 dage? Der er super god kundeservice her. Partyinabox går meget langt for, at du kan holde din drømmefest. Har du mod på det, kan du sende dine festbilleder til Partyinabox.dk bagefter og være med til at inspirere andre med gode ideer til festen.

Lyserødt slik til pige fødselsdag - Annetteskager

Match med lyserødt slik i muffinforme

Jeg har skrevet at dette indlæg er sponsoreret og det er sådan set bare for god ordens skyld. Det var faktisk mig der tog kontakten, og spurgte om jeg måtte skrive om konceptet, fordi jeg synes, at det er så fantastisk. Jeg synes at det passede godt til min blog. I den forbindelse blev jeg spurgt, om jeg ville modtage lidt “lækkerier” fra de forskellige temaer, som jeg kunne lave lidt fint med her til bloggen. Det sagde jeg selvfølgelig ja tak til. Jeg har leget med lidt af det, som I kan se på mine billeder. Men det er kun et lille udpluk af det du kan få med i pakkerne. Så gå endelig ind på Partyinabox.dk og kig. Via billederne kommer du direkte ind til det tema som tingene kommer fra.

På billederne i artiklen herover er det lyserøde kagefad og vasen mine egne ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *