Den bedste brownie opskriftBrownie, en fantastisk kage med en intens smag af chokolade. 

Her får du nogle af mine skønne opskrifter hvor der er brownie involveret. Brownie er helt sikkert en af mine all time favorit opskrifter. Jeg elsker generelt bare alt med chokolade. Det er en fantastisk ingrediens, og der er så mange muligheder med den og ikke mindst forskellige udgaver af chokolade. Se nederst i dette indlæg for links til de produkter som jeg selv bruger. Jeg har her samlet mine brownies på flere måder.
En brownie kan sættes sammen med mange andre lækre elementer. På billedet herover har jeg lavet en nem og lækker vaniljecreme af fløde og kondenseret mælk. Jeg har også brownie med forskellige typer af mousse eller hvad med en brownie cupcake. Ja, jeg siger i hvert fald ja tak til det hele.

Tag et kig her på de forskellige opskrifter som jeg har samlet mig, du får i indlægget her brownies på flere måder 

Amerikansk brownie opskrift

Brownie uden nødder - Annetteskager

Denne opskrift på en helt almindelig brownie uden nogle dikkedarer er udviklet ud fra en amerikansk opskrift. Denne brownie er uden nødder, for det foretrækker jeg selv. Søger du en brownie med mandler, altså en glutenfri brownie, så udskifter du blot melet med finthakkede mandler. Den smager lige så lækkert.
Du kan sagtens tilføje en frosting, glasur eller måske lidt flormelis ovenpå. Men jeg foretrækker min egen brownie uden noget som helst. Det skulle lige være en lækker vaniljeis og frisk frugt.
Du finder opskriften på den bedste brownie her → Brownie

 

Brownie med vaniljecreme

Chokoladekage med creme

Denne lækre sag består af en browniebund selvfølgelig og en virkelig nem og lækker vaniljecreme. Nu bliver det altså ikke nemmere at diske op med en lækker kage til de uventede gæster. Selvfølgelig skal kagen lige bages, men når først den er bagt og afkølet, så er resten ganske nemt at gå til. Brug den frugt og chokolade til at pynte med, som du bedst kan lide. Jeg synes jo selv, at de syrlige frugter og bær er fantastiske sammen med den søde brownie og creme.

Jeg har opskriften til dig lige her → Brownie med vaniljecreme og frisk frugt

 

Brownie med hindbærmousse

Chokoladekage med mousse på toppen

Denne opskrift med browniebund, er en af de mest læste opskrifter her på Annetteskager. Det kan jeg faktisk godt forstå. Kagen er forholdsvis nem og den kræver ikke alt for lang tid at lave og så smager den bare fantastisk. En brownie med mousse på er mit bud på en lækker kage til kaffen eller som dessert. Du kan vælge lige de friske frugter eller bær, som du synes bedst om. Vælg evt. også en anden type mousse, hvis du har mod på det, fx solbær mousse, hvis du er helt vild med solbær. Personligt elsker jeg den her fine smagskontrast, der er mellem det syrlige og det søde. Kager er ikke noget jeg spiser hver dag, så når det sker, så skal det være en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Find opskriften lige her → Brownie med hindbærmousse på toppen

 

Brownie med jordbærmousse

Chokoladekage med mousseEr du mere til det søde end det syrlige? Så er denne kage lige noget for dig. Det er min brownie med jordbærmousse. Denne kage er også dejlig frisk og helt perfekt til kaffen eller som dessert efter en god middag eller frokost.
Kagerne med brownie som bund er virkelig et god bud på en kage når du får gæster. Du bager din brownie og afkøler den fuldstændig. Herefter laver du den mousse som du vil toppe den med. Sæt en justerbar kagering rundt om bunden og hæld moussen over. Den mousse som jeg bruger, skal hældes direkte på kagen når den er klar. Kagen sættes derefter i køleskabet og moussen har sat sig efter nogle timer. Pynt herefter kagen med flødeskum og server den.
Kagen kan godt gøres klar lidt tid i forvejen og stå i køleskabet uden kageringen. Der er husblas nok i moussen til at den holder formen fint. Men den skal selvfølgelig stå koldt. 

Denne opskrift finder du lige her → Brownie med jordbærmousse

 

Brownie cupcakes 

Brownie cupcakes - fyldt med chokolade

Brownie cupcakes, små lækre stykker af himlen. Disse chokolade cupcakes med en klæg midte og en sprød top er simpel hen bare fantastiske. Jeg elsker cupcakes i det hele taget. At man kan tage en opskrift på en kage, som man holder af og lave den om til små kager, det er da en genial ide. Især elsker jeg at pynte cupcakes med de her softice lignende toppe af frosting og skønt krymmel eller anden pynt. Der skal ikke så meget til, før en cupcake bare ser fantastisk og festlig ud.

Jeg har opskriften klar lige her → Lækre Brownie cupcakes

 

Islagkage med brownie bund

Hindbær islagkage

Mit sidste bud på Brownies på flere måder er denne hjemmelavet islagkage. Islagkagen er virkelig nem at lave, da den består af hjemmelavet hindbæris med kondenseret mælk. Den består af en browniebund, men den kan man ikke se, da jeg har smurt kagen op med flødeskum. 
Jeg tror, at der er mange der tror, at en islagkage er virkelig omstændig at lave, og ja der er da nogle forberedelser til den. Men da isen er lavet med kondenseret mælk, er der ikke behov for en ismaskine. En browniebund tager ikke så lang tid at lave, at smøre kagen op med flødeskum er den nemme del af det. De lyserøde dutter på min hindbær islagkage er farvet flødeskum. Jeg har lavet en billedeguide, så du kan se hvordan du gør trin for trin.

Du finder du min opskrift her → Nem hjemmelavet islagkage

 

Chokolade, chokolade og mere chokolade

Jeg elsker ALT med chokolade og der må meget gerne være masser af det. Min egen favorit er den mørke chokolade og gerne en rigtig god en. Du vil se i mine forskellige opskrifter her på Annetteskager, at jeg foretrækker Callebaut chokolade. Callebaut chokolade leveres i små knapper som er super hurtige at smelte og evt også hakke hvis du skal bruge hakket chokolade i en opskrift. Bemærk at den mørke Callebaut kun er på 54,5 %. Den smager stadig af skøn mørk chokolade men er ikke så bitter, det elsker jeg.

Her får du links til mine personlige favoritter af chokolade, som jeg altid selv bruger  

Callebaut mørk chokolade 54,5 %
Callebaut lys chokolade
Callebaut hvid chokolade
Callebaut Ruby chokolade (den pink chokolade)

Affiliate links

Denne side indeholder affiliate links. Det betyder, at der når du klikker på mine links, vil lægge sig en lille cookie hos dig. Hvis og når du evt. handler i den webshop, som jeg linker til, vil jeg modtage et lille beløb for dit køb. Dette har ikke betydning for det beløb du handler for, det er webshoppen der betaler mig. 
Beløbet gør det muligt for mig, at prøve endnu flere kreative ideer af og dele med dig.
Tak fordi du støtter mit arbejde, det er værdsat 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *