Kage med kanel og chokoladefrosting

Den skønneste kanelkage

En lækker og nem kanelkage er nok den nemmeste kage, som jeg nogensinde har bagt. Jeg har fået opskriften fra en kollega, som havde fødselsdag på vores sidste skoleophold, så jeg måtte jo lige spørge efter en opskrift.Kagedejen røres med en grydeske og der skal ikke æg i, nemmere kan det vist ikke gøres. Nemt er skønt, med alle de arrangementer man render rundt til i denne søde juletid. I hvert fald hvis du spørger mig.
Det med skærekager er for nogle kedeligt. Især hvis man har prøvet at bage lagkager med fondant eller diverse kager med støbt mousse. Men personligt kan jeg rigtig godt lide skærekager. Hvis de altså er lækre, luftige og gerne en smule snasket. En skærekage må også gerne minde om noget man har spist før, de skal gerne være lidt nostalgiske. Der findes rigtig mange opskrifter på skærekager på nettet og det kan være svært at lure hvilken opskrift der er god. De færreste har lyst til at sætte tænderne i tørre kager.
Selvom dette er en kanelkage kan kagen sagtens spises på andre tider af året end julen. Den smager bare helt fantastisk. Du kan finde opskriften på en lækker og nem kanelkage her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *