Nemme julesmåkager i børnehøjde med syltetøj

Så er der nemme julesmåkager i børnehøjde

Nemlig i form af “julemandens knapper”, som I kan se her på billedet. Det er skønne småkager med lidt syltetøj i midten.

Jeg er ikke så meget til de helt traditionelle julesmåkager såsom pebernødder og brunkager. Jeg kan godt spise dem, men jeg har egentlig ikke lyst til at bage dem selv. Det kan være at det kommer en dag. Jeg har bemærket, at jeg hele tiden får lyst til at prøve nye ting af i mit bagekøkken. Men det er nok en helt naturlig udvikling når man bager så meget som jeg.

Skønne småkager med hindbær syltetøj

Disse skønne og nemme julesmåkager i børnehøjde måtte jeg lige kaste mig ud og de var en stor succes:). Det er småkager med hindbær syltetøj i midten, ret lækre synes vi selv herhjemme.
Jeg kan rigtig godt lide når man kombinerer flere smage sammen. I denne lille småkage er det den søde kage sammen med den lidt syrlige hindbær syltetøj. Sødt med syrligt kan næsten aldrig gå galt.
Opskriften her er i hvert fald kommet på vores “julesmåkager vi selv bager liste” herhjemme, og de kan varmt anbefales herfra.
Fordi de er så nemme kan børnene selv være med hele vejen. Det nyder jeg personligt når det er noget som børnene faktisk helt selv kan finde ud af. Samtidig bliver de pavestolte når de står med det færdige resultat. Hvem vil ikke gerne opleve sine børn stolte.

2 Comments on Super lækre og nemme julesmåkager i børnehøjde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *