Kage med mousse

Jeg har lavet en e-bog med 11 skønne opskrifter på kager med mousse

Jeg har desværre valgt at lukke min webshop hvor min e-bog kunne købes, da jeg har lukket mit CVR nummer ned. Der er meget konkurrence derude når det kommer til kager, og det kunne ikke svare sig for mig at have en webshop kørende. Tak til jer der har købt den 🙂 

Her i indlægget får du en lille forsmag på nogle af opskrifterne, som du finder i e-bogen. Kagen herover er en vaniljekage med farverigt krymmel i dejen, toppet med jordbærmousse og skønne flødeskumstoppe.

Min e-bog med kageopskrifter, er et projekt som jeg har været i gang med nok halvandet år. Sidste år ved vintertid blev den endelig færdig. Jeg er mega stolt og glad for den. Den rummer virkelig fine kager, som er super gode til fester, fødselsdag og andre anledninger. Selvfølgelig også til eftermiddagskaffen en søndag eftermiddag eller dessert lørdag aften. Du bestemmer fuldstændig selv hvornår du vil lave kagen og hvad du vil servere den til.
I bogen er der nemme overskuelige instruktioner til hver opskrift, så du ved hvad du skal og hvordan. Fælles for alle kagerne er, at der er en kagebund, ovenpå en støbt mousse, og på moussen en form for topping. Det kan være helt simpelt som fx flødeskum, men jeg har også mascarpone creme og marengs af forskellige typer på nogle af kagerne.

koldskålsmousse på vaniljekage

Skøn vaniljekage med koldskålsmousse

Alle opskrifter i e-bogen er gennemtestet op til flere gange. Mine kære kollegaer har hjulpet mig og været super gode til at komme med god feedback. Det var ikke altid, at jeg selv var helt tilfreds, selvom den feedback jeg fik var god. Så ændrede jeg lidt i opskriften og prøvede igen. Jeg har fx en personlig ting med husblas, der skal ikke være mere husblas i en mousse end højst nødvendigt. Jeg vil hellere have en mousse der er lidt “creamy” i det, end én der er helt “sat” fordi der er for meget husblas i. Det samme gælder smagene i kagerne, de skal altså bare “spille” sammen. Jeg synes selv, at jeg har formået at lave nogle kager som skaber en god smagsoplevelse. I min verden er kage ikke noget jeg skal spise hver dag. Derfor vil jeg gerne have noget virkelig lækkert, når jeg så endelig spiser et stykke kage. Det skal simpel hen være en smagsoplevelse uden lige.

Vaniljekage med æblemousse

Vaniljekage med æblemousse, æblekagerasp og flødeskum

Jeg synes jo selv, at opskrifterne er nemme at gå til, men hvis du er fuldstændig ny i at bage kager og støbe mousse, så er du måske ikke enig. Jeg kan dog love dig, at når du først har prøvet det én gang, så har du styr på hvad det kræver, og så går det nemmere næste gang. Du skal bare sørge for at have en kagering eller en springform, så er du rimelig godt forberedt.

Chokoladelagkage med mousser og friske bær

Chokoladekage med chokolademousse og hindbærmousse.

Kagen herover er finalekagen. Den er super skøn og smager virkelig lækkert.

Kirsebærmousse

Chokoladekage med kirsebærmousse og ganachetoppe

Her har du fået et lille kig på 5 af kagerne fra e-bogen “11 skønne kager med mousse”, resten vil jeg lade være en overraskelse når du køber den.
Men jeg er ret sikker på, at du vil synes om de sidste opskrifter også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *