Julekage med fondant

Fondantkager til jul

Disse 2 hygge kager lavet af min datter og jeg, kom der ud af en hyggestund vi havde en eftermiddag. Hun fik for første gang en hel kage hun selv kunne dekorere nøjagtig som hun havde lyst til. Der blev tænkt kreativt og hun var meget stolt af resultatet.

Hun ELSKER at lege at hun bager kager, så mon ikke mors hobby er lidt skyld i det;). Jeg ville da bestemt ikke synes det var skidt, hvis hun blev den nye Blomsterberg, eller måske den danske Cake boss.
Til kagen opover har jeg leget lidt med med min ribbon cutter og sugar gun. Udstikkeren til den grønne plade på toppen er fra Bahne og bogstaverne er fra en lineal. Farverne på fondanten er ProGel pink og mint grøn.

Fondant lagkage lavet af min datter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *