Pink frosting
Alene farven på din frosting kan gøre SÅ meget ved en kage. Her har jeg brugt ProGel Pink.

Frosting – Hvad skal jeg vælge? Der findes et hav af forskellige opskrifter på lækre frostings. Hvilken en man foretrækker, er helt afhængig af smag.

Personligt synes jeg, at en frosting godt kan blive for sød, derfor kan jeg godt lide, at der er lidt forskelligt at vælge imellem. Hvad en frosting består af, kommer lidt an på hvor stabil du ønsker, at den skal være. Kan du fx godt lide skyr ovenpå en kage, kan du sagtens bruge det, du kan bare ikke sprøjte den fint på og skal nok først smøre det på lige inden servering. Ønsker du noget som på billedet herover, som holder formen, skal du bruge en frosting med smør, fløde eller måske en marengs.

Når jeg vælger hvilken frosting jeg vil bruge, så kigger jeg på sammensætningen af kage og frosting. Har du fx lavet syrlige hindbær cupcakes vil en sød marengsfrosting være ret lækker til.

Tag et kig, jeg har samlet lidt af de frostings, som jeg bruger i dette indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *