Cupcakes til prinser og prinsesser

Disse skønne Cupcakes er perfekte til en lille prinsesse hvis du spørger mig:), og du kan faktisk selv lave dem til fx barnedåben.

Fremgangsmåden på disse Cupcakes til prinser og prinsesser, er som på de cupcakes jeg har lavet med skyer og hjerter. Jeg har blot brugt en lille krone udstikker istedet for hjertet.  Faktisk kan du med lidt fantasi bruge lige den udstikker du har lyst til. Den skal bare ikke være alt for stor så den dækker hele din cupcake. Men på den anden side så er det jo en smagssag.

Efter at have præget navnet i kronen har jeg lavet nogle små huller ned i kronernes spidser til at sætte sukkerkuglerne. Hullerne fik en lille smule spiseligt lim først, men kun en smule. Hullerne skal ikke gå helt igennem kronen, men bare være en lille fordybning, som kuglen kan ligge i. De store lyserøde sukkerkugler er fra Bahne, og de små blå fra Dr Oetker.
Lad dine kroner tørre minimum 1 døgn, gerne mere, så de bliver helt hårde. Herefter kan du bruge dem eller pakke dem væk til senere brug.

Pynt dine cupcakes

De krøllede swirls har jeg lavet med 2D tyllen. Du sætter din sprøjtepose på kanten af kagen med en 90 grader vinkel og kører langsomt rundt mens du trykker til. Det at frostingen kommer hurtigt ud og du kører langsomt rundt giver den krøllet fine effekt. Jeg plejer gerne at lave 2 lag og slutte af i midten. Altså andet lag frosting kører du ovenpå det første.
Sløjferne er lavet af 2 gange. Først har jeg sat et stykke bånd rundt om kagen, derefter har jeg lavet sløjfen løst og sat fast på båndet. Det skal jeg nok få lavet en how to på også og linke i dette indlæg:).

Cupcakes til prinser og prinsesser

En anden lille hyggelig ide er at bruge samme udstikker og lave småkager magen til med navn. Dem kan du evt. bruge som bordkort (selvfølgelig så med gæstens navn;). Lav et lille hul i småkagen inden du bager den, og sæt en sløjfe i kagen (når den er bagt;). Jeg skal nok få sat billeder ind i dette indlæg når jeg engang får afprøvet den ide:)
Jeg håber, at du føler dig inspireret til at lave Cupcakes til prinser og prinsesser, og du er velkommen til at spørge, hvis der er noget jeg ikke har fået forklaret godt nok:)

6 Comments on Cupcakes til prinser og prinsesser

 1. Hej Annette

  Hvilken størrelse er de sukkerkugler du har brugt til kronen?

  Mvh Pia

 2. Hejsa:)
  Jeg tror jeg fandt det i Bilka. Så jeg vil sige i de supermarkeder hvor de har et stort udvalg af diverse Dr Oetker produkter. Kan det ikke lade sig gøre har panduro også et fint udvalg af diverse essenser:). Nej jeg ved ikke om man kan købe store mængder smør, jeg køber altid selv 250 g af gangen:)
  Tak for de fine ord om bloggen. Det er altid rart at få at vide at det man laver kan bruges;). Og jeg har masser af ideer til kommende projekter;)

 3. Jeg skal holde barnedåb, og vil lave sådan nogle fine cupcakes.. 🙂 Hvor kan man købe pebermynte essens? Og ved du om man kan købe smør i store mængder nogen steder?
  Btw super fin og overskuelig side, den tror jeg at jeg kommer til at bruge rigtig meget!

 4. Hej Susanne
  Ja ik, og så er de nemme at lave:). Hvis du følger linket til fremgangsmåden i indlægget herover, vil du finde et link der fører videre til stempelsættet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *