Mini chokolade cupcakes med hindbær

Disse mini chokolade cupcakes med lækre hindbær blev rigtig gode, og det lille hindbær gav kagerne et ekstra pift.

Jeg har brugt den sædvanlige chokolade opskrift til disse kager. Ideen var at de skulle toppes med skumfidus frosting, men den opskrift var ikke til at have med at gøre. 2 portioner røg i skraldespanden. Jeg forsøger mig igen på et andet tidspunkt med lidt justeringer. Istedet brugte jeg en bøtte Fluff som jeg havde stående. Det er en skumfidus creme klar til brug. Man kan sådan set bare bruge den som den er, men jeg fandt en amerikansk opskrift hvor man skulle tilføje smør og vanilje. Ikke noget hit og jeg vil ikke lave den igen. Men kagerne blev spist og det var super lækkert med det lille hindbær på toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *