Chokolade med krymmel

Marie kiks med chokolade og krymmel. Det er meget simpelt, det er Mariekiks der er smurt med et lag lækker smeltet chokolade og pyntet med krymmel og mini skumfiduser.

En skøn aktivitet sammen med børnene. Her kan alle virkelig være med. Pynt kiksene med lige det I har lyst til og bedst kan lide.

Marie kiks med chokolade

Du skal bruge Marie kiks, eller hvad du nu har lyst til at bruge. Chokolade du kan smelte, jeg havde ikke lige det store udvalg i skabet, så det blev en lækker børnevenlig Milka chokolade. Den blev smeltet/tempereret og smurt ud på kiksene. (Jeg har stadig ikke held med tempereret chokolade, og det bliver ikke nemmere af at bruge en chokolade man ikke har prøvet før).
Hvis du ikke tempererer chokoladen, vil den ikke tørre ordentligt op. Alternativet er at opbevare de færdige kiks i køleskabet, det synes jeg dog personligt ikke giver et lækkert slut resultat. Du kan evt. købe de for tempereret chokolade knapper fra Odense Marcipan, det er meget nemmere og smager udemærket.

Marie kiks

Drys med krymmel, frysetørret frugt, mini skumfiduser eller hvad du nu lige kan komme på.

 

 

 

 

 

 

 

Børnene vil elske at hygge med disse hjemmelavede krymmel og chokolade kiks. Der er rig mulighed for at være kreativ og måske smage på lækkerierne undervejs.

Nyhedsbrev banner - Tilmeld dig her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.