Fyldt chokolade

Fyldt chokolade med lemon curd. Jeg har læst meget om lemon curd og måtte selv prøve det af.

Jeg valgte altså at købe det, fremfor selv at lave det. Men det kan være at det kommer en dag, når jeg støder på en opskrift.
Lemon curd er lidt syltetøj/gele agtigt synes jeg, med en meget syrlig smag. Jeg tænkte at man måtte kunne bruge det til andet end kage. Så det blev altså fyld i disse skønne chokolader, lavet af en fantastisk mørk chokolade fra Callebaut.
Jeg syntes at det var en skøn kombination, men det har selvfølgelig noget at sige, om man er til den syrlige side.

For at lave disse chokolader helt perfekte, skal du temperere chokoladen. Herefter kan du se hvordan jeg fylder min form med chokoladen og derefter med fyld i dette tidligere skriv.

2 Comments on Fyldt chokolade med lemon curd

  1. Pingback: Super lækre fyldte chokolader med lemon curd - Annettes kager og andre lækkerier
  2. Hej Annette.
    Jeg kan anbefale denne opskrift på lemon curd: http://mostlycakes.dk/da/110-lemon-curd. Jeg har selv lavet den flere gange og synes, det er et rigtig lækkert alternativ til marmelade. Den hjemmelavede er også mere rig i konsistensen og smagen end den man kan købe 🙂 Jeg må prøve at fylde den i chokolader – en god ide. Så må vi se om jeg kan få tempereret chokoladen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *