Hjemmelavede kyskager

Denne opskrift på hjemmelavede kys med chokolade er ret simpel, og afviger ikke afsindig meget fra min anden opskrift på kys.

Du skal simpel hen bare tilføje 65 g mørk chokolade til den færdige marengs. Jeg synes, at det var en passende mængde, men du kan godt tilføje en 10-20 g mere, uden at der sker noget ved det. Hvis du ikke før har lavet hjemmelavede kys med chokolade, så er det nu du skal kaste dig ud i det. Det er super simpelt at lave.

  • Start med at lave din marengs masse, du finder opskriften her
  • Herefter er du klar til at lave dine egne hjemmelavede kys med chokolade.
Skøn marengs med hakket chokolade

Kys kager med chokolade

  • Når din marengs er helt klar, tilføjer du den hakkede mørke chokolade og vender den forsigtig i marengs massen. Det kan da næsten ikke gøres mere simpelt.

Jeg ville gerne stadig lave kys med mønster i, så jeg brugte en stor stjerne tyl, så chokolade stykkerne ikke kunne sætte sig fast. Jeg har brugt en stjerne tyl fra Blomsterberg, den er ca. 18 mm bred i toppen.

Kyskager

  • Bag de hjemmelavede kys med chokolade ved 80 grader i 1 1/2 time, sluk ovnen og lad dem køle lidt af derinde.
  • Pak dem herefter i en lufttæt bøtte til de skal spises.

Kys kager med mørk hakket chokolade

Jeg er ret vild med denne kombination, sødt med bittert. De færdige kys blev ret lækre.

Jeg er selv ret vild med hjemmelavede kys. De er nemme at lave og de kan laves i alle mulige former og størrelser. Det bliver så dekorativt, når de kommer på bordet. Lav dem så de passer ind i temaet til fødselsdagen eller festen, folk vil elske det.

Du kunne også smelte chokoladen og vende den forsigtigt i din færdig piskede marengs. Sæt store klatter af marengs af på bagepapiret og bag dem et par timer. Så får du nogle store kyskager med chokolade i.

 

Bageredskaber til kagedekoration