Frosting med flødeost

I denne kategori finder du masser af opskrifter på cream cheese frostings

Jeg elsker cream cheese frostings. Denne type frosting indeholder gerne flødeost, som fx Philadelphia eller Buko. Dog skal du ikke bruge en light udgave, da det vil gøre din frosting mere flydende, så vælg den der hedder Original.
Derudover tilsættes der smør, flormelis og en smagsgiver. Men der findes faktisk andre variationer også. Jeg har selv for nylig eksperimenteret med en variant med fløde i. Der er flere og flere der ønsker en frosting uden smør, og her er cream cheese frostingen med fløde et godt alternativ.

I min egen opskrift på cream cheese frosting, har jeg skruet helt ned for mængden af flormelis. Ikke fordi jeg prøver at undgå sukker, men fordi at jeg synes, at for meget sødme ødelægger smagen. Jeg kan godt lide, at man rent faktisk kan smage flødeosten. Ikke voldsomt meget, men bare en smule. Du kan evt smage dig frem undervejs og tilsætte mere flormelis, hvis du ønsker det.

Når jeg laver den almindelig cream cheese frosting pisker jeg smøret blødt først for at undgå smørklumper i min frosting. Jeg har ikke selv haft held med, at kunne piske klumperne ud, efter at alle ingredienserne er tilføjet.