Kageopsats lyserød - Annettes kagerEr der mon andre end mig der har søgt efter flotte og høje kagefade på fod? Søg ikke mere, for jeg har endelig fundet dem, og endda i en dansk webshop.

Dette lyserøde kagefad på fod er ca. 20 cm højt og selve pladen er ca. 29 cm i diameter. Det giver altså mulighed for at servere nogle store lagkager og andre kager på det. Jeg laver tit mine egne kager i størrelsen 25 cm, og så kan jeg ikke bruge et stativ, der kun lige er 25 cm i diamater. Derfor har dette kagefad en perfekt størrelse.

Kage med mousse

Det får du

Kagefadet leveres i en fantastisk dekoreret æske, som man bliver helt glad af at pakke ud. Eller også er det bare mig, der er lidt for meget kagenørd. Det leveres i 2 dele, når du får det, hvilket vil sige at foden skrues fast til selve fadet. Det er virkelig praktisk i forhold til opbevaring, da et så højt og bredt kagefad, hurtigt fylder meget i skabet. Personligt har jeg masser af andre kageting til at fylde op i mine skabe, så jeg synes at det smart. Kagefadet er lavet af melamin og er super nemt lige at tørre over med en fugtig klud efter brug. Det skal altså ikke i opvaskeren.

Se det lyserøde kagefad her

 

Høj kageopsats - Annetteskager

Kagefad på fod i mint

Her ser I kageopsatsen i en super flot mint farve. Jeg elsker simpel hen pastelfarver. I det hele taget er kagefade i forskellige farver bare fantastiske. Jeg har selv masser af forskellige kagefade på fod i glas, og jeg bruger dem også tit. Men det er rart at kunne få lidt farver på indimellem, og jeg har store planer med mine nye smukke kagefade.
De sælges desværre kun i lyserød og turkis i denne store størrelse. Men det er måske meget godt, for ellers havde jeg nok bare købt alle farverne.

 

Se kagefadet i mint her

Derudover kan de også købes i en mindre udgave der er 12 cm i højden og hvor fadet ca. 23,5 cm i diameter. Det er helt perfekt til de mindre kager og jeg har også købt det gule af dem. Jeg har i forvejen et par hvide kagefade på fod, så derfor købte jeg det ikke i hvidt.

Se det gule kagefad her

Se det hvide kagefad her

I skal nok få masser at se til mine nye fade her på siden. Men jeg fik lige taget et par hurtige billeder, så jeg kunne dele dem med jer. Da jeg, som sagt, selv har været på jagt længe og slet ikke regnede med at finde nogle herhjemme i Danmark, blev jeg MEGET glad da jeg stødte på disse. Mange af de fade som jeg har kigget på i udlandet er lavet af glas, og det har jeg ikke turde købe. Plus at de faktisk er temmelig dyre. Prisen har selvfølgelig også noget at sige.
Webshoppen jeg har købt dem i hedder Babygear.dk, og man kan få lidt andre fine ting til fest og kage. Men det er dog hovedsagligt babyudstyr de sælger. Tag et kig ind hos dem. Jeg synes selv, at det er fantastisk, at kunne støtte en dansk butik.

Et bud på hvad der kunne serveres på sådan et kagefad kunne være min chokoladekage med mouse på toppen. Du finder opskriften her på siden.

Chokoladekage med mousse - Annettes kager

Affiliate links

Siden her indeholder affiliate links. Det betyder, at der, når du klikker på mine links, lægger sig en lille cookie hos dig. Hvis og når du evt. handler i den webshop, som jeg linker til, vil jeg modtage et lille beløb for dit køb. Dette har ikke betydning for det beløb du handler for, det er webshoppen der betaler mig.
Beløbet gør det muligt for mig, at prøve endnu flere kreative ideer af og dele med dig.
Tak fordi du støtter mit arbejde, det er værdsat.

Nyhedsbrev banner - Tilmeld dig her
0 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.