Kageopsats lyserød - Annettes kagerSøger du en lyserød kageopsats?

Sådan en rigtig flot kagefad på fod, hvor du kan præsentere dine smukke kager? Så er din søgen slut, for jeg har endelig fundet nogle kagefade som jeg er fuldstændig vild med. De er produceret af “A little lovely company” og jeg har faktisk fundet flere danske webshops som sælger dem.

Dette lyserøde kagefad på fod er ca. 20 cm højt og selve pladen er ca. 29 cm i diameter. Det giver altså mulighed for at servere nogle store lagkager og andre kager på det. Jeg laver tit mine egne kager i størrelsen 25 cm i diameter, og så kan jeg ikke bruge et stativ, der kun lige er 25 cm. Derfor har dette kagefad en perfekt størrelse til mine kager.

Det får du

Kagefadet leveres i en fantastisk dekoreret æske, som man bliver helt glad af at pakke ud. Eller også er det bare mig, der er lidt for meget kagenørd. Det leveres i 2 dele, når du får det. Det vil sige, at foden skal skrues fast til selve fadet, før du kan bruge det. Det er virkelig praktisk i forhold til opbevaring, da et så højt og bredt kagefad, hurtigt fylder meget i kagestativsskabet. Personligt har jeg masser af andre kageting til at fylde op i mine skabe, så jeg synes, at det virkelig smart og praktisk. Kagefadet er lavet af melamin og er super nemt lige at tørre over med en fugtig klud efter brug. Det skal altså ikke i opvaskeren.

Se det lyserøde kagefad her

Høj kageopsats - Annetteskager

Kagefad på fod i mint

Her ser I kageopsatsen i en super flot mint farve. Jeg elsker simpel hen pastelfarver. I det hele taget er kagefade i forskellige farver bare fantastiske. Jeg har selv masser af forskellige kagefade på fod i glas, og jeg bruger dem også tit. Men det er rart at kunne få lidt farver på indimellem, og jeg har store planer med mine nye smukke kagefade.
De sælges desværre kun i lyserød og turkis i denne store størrelse. Men det er måske meget godt, for ellers havde jeg nok bare købt alle farverne.

Se det mint farvet kagefad her

 

Lille kageopsats

Derudover kan de også købes i en mindre udgave der er 12 cm i højden og hvor fadet ca. 23,5 cm i diameter. Det er helt perfekt til de mindre kager og jeg har også købt det gule af dem. Jeg har i forvejen et par hvide kagefade på fod, så derfor købte jeg det ikke i hvidt.

Se det gule kagefad her

Se det hvide kagefad her

 

Smukke kager fortjener en smuk præsentation

I skal nok få masser at se til mine nye fade her på siden. Men jeg fik lige taget et par hurtige billeder, så jeg kunne dele dem med jer. Da jeg, som sagt, selv har været på jagt længe og slet ikke regnede med at finde nogle herhjemme i Danmark, blev jeg MEGET glad da jeg stødte på disse. Mange af de fade som jeg har kigget på i udlandet er lavet af glas, og det har jeg ikke turde købe. Plus at de faktisk er temmelig dyre. Prisen har selvfølgelig også noget at sige.
Webshoppen jeg har købt dem hos hedder Bagebixen, og man kan få masser af andre fine ting til fest og kager. Tag et kig ind hos dem.

Et bud på hvad der kunne serveres på sådan et kagefad kunne være min chokoladekage med mouse på toppen. Du finder opskriften her på siden.

Chokoladekage med mousse kageopsats - Annettes kager

Jeg har også selv købt kagefade fra Rice, men jeg kan se at de har skiftet nogle størrelser og farver ud, i forhold til da jeg købte hos dem. Men du kan se hvad de har, måske er der noget der tiltaler dig også. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *