Jordbær cupcakes med fløde i.

Super lækre jordbær cupcakes med fløde, toppet med vanilje frosting og små stykker jordbær i hist og pist. Jeg har toppet dem med en lækker vanilje frosting. Men som en foreslog via min facebook side: Cupcakes med stil. Så ville de også være super lækre med flødeskum ovenpå. Jeg har skiftet den sædvanlige mælk ud med fløde og det gav faktisk, lidt overraskende, kagerne en sprød top. Men de blev ikke mindre lækre af det;).

Jordbær med fløde cupcakes opskrift (giver ca. 24 cupcakes af den almindelige størrelse)

120 g smør
425 g sukker
2 æg
2 dl fløde
320 g mel
2 tsk. bagepulver
lidt salt
240 g fint hakket jordbær

Alle ingredienser skal have stuetemperatur.
Smør og sukker piskes let og luftigt. Æggene tilsættes et af gangen. Mel, bagepulver og salt blandes i en skål. Mel blandingen og fløde tilsættes på skift af 3 omgange. Jordbær vendes forsigtigt i, dejen er god tyk, så de synker ikke til bunds under bagningen.
Dejen fyldes i papirsforme ca. 1 cm fra kanten.
De bages i ca. 15-20 min ved 177 grader. Hold øje og brug evt. en tandstik hvis du er i tvivl. En god huskeregel er, at hvis du trykker forsigtigt på kagen og den “hopper” ud igen, er den færdig:)

Cupcakes med jordbær og fløde
Skønt sommerligt med friske hakket jordbær.

Jeg har toppet disse skønne cupcakes med min nye vanilje frosting uden smør. En super lækker kombination, man går jo aldrig galt i byen med jordbær og vanilje;). Men som skrevet opover ville de også være lækre med en topping af flødeskum.

Jordbær med fløde cupcakes 2

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *