Her finder du masser af cupcakes opskrifter A-H

Jeg har samlet de cupcakes opskrifter, som jeg bruger til jer herunder med links. Her finder du cupcakes opskrifter A-H. Mange af opskrifterne er amerikanske, men du vil også finde opskrifter som jeg selv har udviklet. Prøv dem af og se om du kan finde en favorit.

After eight cupcakes opskrift med mint frosting

After eight cupcakes opskrift med flødeskum

Baileys cupcakes opskrift med Baileys frosting

Banan cupcakes opskrift med jordbær frosting

Blåbær cupcakes opskrift med vanilje frosting

Brombær cupcakes opskrift med creme cheese frosting

Brownie cupcakes med hindbær marengs frosting

Chokolade cupcakes opskrift med ultimative chocolate frosting

Chokolade cupcakes opskrift med smeltet chokolade og skumfidus frosting

Citron cupcakes opskrift med citron frosting

2 Comments on Cupcakes opskrifter A-H

 1. Hej Lotte
  Tusind tak for de fine ord om min blog:). Jeg solgte engang selv nogle fantastiske forme, men jeg har ikke kunne finde dem efterfølgende igen. Måske jeg skulle prøve at kigge lidt igen:). Jeg vil dog tilføje at jeg meget sjældent oplever at formen slipper mine kager. Faktisk sker det kun hvis kagerne ikke har fået lov til at køle helt af, inden jeg pakker dem i frysepose eller en bøtte. Kan det tænkes at det er dit problem? De skal være helt kolde inden man pakker dem væk.

 2. Hej Annette
  Har været inde på din blog.
  Den er super flot med mange lækre opskrifter 😊
  Ville høre om du kunne Anbefale et sted hvor jeg kunne købe Cupcakes forme som holder formen.
  Har tit oplevet at kagen slipper formen.
  Og det er jo ret så ærgerligt.
  Har prøvet at kigge hele din blog igennem. Og kan ikke finde et sted du anbefaler.
  Men hold da op hvor har jeg gemt mange opskrifter 😱😊
  Og skal helt sikkert have købt noget gelefarve fra Cakesandmore.dk
  Med venlig hilsen Lotte Kassinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.