2 comments on “Cupcakes opskrifter A-H”

 1. Hej Annette
  Har været inde på din blog.
  Den er super flot med mange lækre opskrifter 😊
  Ville høre om du kunne Anbefale et sted hvor jeg kunne købe Cupcakes forme som holder formen.
  Har tit oplevet at kagen slipper formen.
  Og det er jo ret så ærgerligt.
  Har prøvet at kigge hele din blog igennem. Og kan ikke finde et sted du anbefaler.
  Men hold da op hvor har jeg gemt mange opskrifter 😱😊
  Og skal helt sikkert have købt noget gelefarve fra Cakesandmore.dk
  Med venlig hilsen Lotte Kassinger

  • Hej Lotte
   Tusind tak for de fine ord om min blog:). Jeg solgte engang selv nogle fantastiske forme, men jeg har ikke kunne finde dem efterfølgende igen. Måske jeg skulle prøve at kigge lidt igen:). Jeg vil dog tilføje at jeg meget sjældent oplever at formen slipper mine kager. Faktisk sker det kun hvis kagerne ikke har fået lov til at køle helt af, inden jeg pakker dem i frysepose eller en bøtte. Kan det tænkes at det er dit problem? De skal være helt kolde inden man pakker dem væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *